1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Golfballen

Golfballen
0

Golfballen

Samenvatting: u zult versteld staan ​​van de technologie die in golfballen is ingebouwd.Onder druk staande kernen die worden omgezet in explosieve energie, meerdere icosaëders die luchttransport bieden, golfballen van de moderne tijd zijn raketwetenschap.

Je zou versteld staan ​​van de technologie die in golfballen is ingebouwd.Van met veren gevulde leren kussens tot een tweedelig proces met lage compressie dat lange afstanden mogelijk maakt op laag vermogen tot meerdere icosaëders die zorgen voor een luchtbrug… je zou er vrij zeker van zijn dat de ingenieurs van NASA deze technologie leveren.

Voor een kleine bal waarin de technologie van raketwetenschap is ingebed, hebben golfballen een behoorlijk lange geschiedenis.En terecht zeggend dat elke keer dat er een golfbal uitkomt met een radicale wetenschap, de spelregels ook veranderen.

De eerste golfbal was een leren bal gevuld met kipen ganzenveer.Deze golfballen zijn stevig genaaid en zorgen voor een mooie rol in de green totdat ze uit elkaar vallen in een regen van veren.Deze ballen zijn erg duur vanwege het zorgvuldige proces van het koken van veren en het met de hand aan elkaar naaien van de ballen, zodat ze niet gemakkelijk uit elkaar vallen.Zie je, vanaf het begin was golf bedoeld om te worden gespeeld door royalty’s.

De volgende afwijkende bal was Guttapercha-latex;een sapderivaat van een boom met dezelfde naam.Chemisch gezien is Guttapercha polyterpeen dat enigszins lijkt op rubber, maar met hardere eigenschappen en bovendien niet broos.De Guttapercha-golfballen brachten een revolutie teweeg in het spel, waardoor ze beter over de green rolden, beter bestand waren tegen water (de veren lederen golfballen hebben de neiging zwaar te worden, vooral wanneer water de kern binnendringt), en elimineerden de gevederde buien voor de dames.’ ongenoegen.

Later, toen een onhandige Guttapercha-golfbalmaker een partij slecht gevormde ballen losliet, die in feite een betere vlucht maakten dan waargenomen door de spelers, dergelijke golfballenmet patronen en impressie werd het nieuwste radicale concept.Vandaar dat golfballen in productie begonnen te worden gevormd op mallen en persen die een gelijkmatig patroon creëerden.

Later, tijdens deze golf van testen van het meest aerodynamische ontwerp, ontstond het idee van het kuiltjepatroon werd gerealiseerd en de eerste kuiltjes golfballen werden gebruikt in 1908.

De eerste moderne bal verscheen op 1 januari 1939. Nu compleet met standaardisatie van gewicht en grootte door de United States GolfAssociation en de Royal and Ancient Golf Club of St Andrews, golfballen van de moderne tijd zijn van raketwetenschap.Titaniumverbindingen, een hybride van verschillende technologische doorbraken, kern onder druk om minimale energie om te zetten in explosieve energie, golfballen hebben meer technologie geïmplanteerd dan golfclubs ooit zouden hebben.En ze zijn nog steeds bedoeld om door royalty’s te worden gespeeld, maar dan zonder die verenbuien natuurlijk.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter