1. Homepage
  2. Wetenschap

Dankbaar voor de veranderingen in mijn leven sinds ik The Secret heb gezien

Dankbaar voor de veranderingen in mijn leven sinds ik The Secret heb gezien
0

Dankbaar voor de veranderingen in mijn leven sinds ik The Secret heb gekeken

Ik schrijf dit artikel om te bespreken hoe de ideeën in The Secret mijn leven ingrijpend hebben veranderd.Houd er rekening mee dat ik op geen enkele manier met deze film geassocieerd ben, maar zoals zoveel anderen ben ik gewoon dankbaar voor dat ongelooflijke moment van “aha” dat het me gaf.We hebben een geweldig cadeau gekregen van Rhonda Byrne en ik hoop dat iedereen er gebruik van maakt.Dit is wat er is gebeurd sinds ik de film heb gezien.

Om te beginnen heb ik onlangs een commissie aanvaard voor een enkel schilderij dat 10 KEER GROTER is dan het totale inkomen dat ik heb verdiend met mijnkunst van de afgelopen vijf jaar!Ik werk ook aan co-auteurschap van een boek met verschillende gevestigde schrijvers.Deze schilderopdracht en het idee voor het boek kwamen me schijnbaar uit het niets in de schoot geworpen en ik krijg elke dag nieuwe ideeën voor zeer bevredigende carrièremogelijkheden.Ik moet gewoon kiezen welke ik echt wil nastreven.Ik deel mijn ervaring niet om op te scheppen.Ik wil even duidelijk maken dat we allemaal kunnen krijgen wat de leraren van The Secret hebben beloofd: een lonend, overvloedig leven dat we bewust creëren.

Lees verder als je meer wilt wetenmeer over de stappen die ik heb genomen om deze dramatische verandering in mijn leven te creëren.Toen ik vier maanden geleden voor het eerst naar The Secret keek, raakte ik zo opgewonden als een kind toen ik nadacht over de mogelijkheden die de film bood.Maar ik had extra bronnen nodig om de ideeën uit de film te oefenen.Ik las toen een exemplaar van de Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles en wist dat ik een echte schat in mijn handen had.Maar ik begreep veel van de concepten niet echt en wist niet hoe ik ze in mijn leven moest implementeren.

Dat is waar Bob Proctor (van The Secret)stapte in. Hij is een levende meester van de principes in de wetenschap van rijk worden.Zijn inzichten uit bijna 40 jaar studie van het boek zijn de ware parel in het programma Science of Getting Rich (SGR) dat ik heb gebruikt om de wet van aantrekking onder de knie te krijgen.Het SGR-seminar heeft me de afgelopen twee maanden geïnspireerd om massale actie te ondernemen – actie waar ik voorheen bang voor was.

Het belang van actie werd niet benadrukt in The Secret en iseen belangrijk punt van kritiek op de film, vooral omdat alle leraren het erover eens zijn dat we actie moeten ondernemen om het leven te bereiken dat we willen.Na het SGR-programma te hebben bestudeerd, was ik klaar om op de “bepaalde manier” te doen en te handelen en de acties te ondernemen die nodig waren om ongelooflijke veranderingen in mijn leven te manifesteren.Natuurlijk sta ik nog maar aan het begin van dit alles, maar ik ben enthousiast over de veranderingen tot nu toe en wat ons te wachten staat.

Ik moet ook een boek noemen datheeft mij enorm geholpen.Het heet The Passion Test en het dwong me om me echt te concentreren op de dingen waar ik gepassioneerd over ben in mijn leven.Ik ben op geen enkele manier geassocieerd met de Passietest – ik denk gewoon dat dit boek van onschatbare waarde is voor iedereen die de eerste stap probeert te zetten om te bepalen wat ze echt willen in het leven.Dit is zo belangrijk omdat het onmogelijk is om te visualiseren wat je wilt (en uiteindelijk te krijgen wat je wilt) als je in de eerste plaats niet echt weet wat je wilt.

Ik hoop dat deze informatie je op de een of andere manier helpt, aangezien dit mijn primaire doel is bij alles wat ik nu nastreef.En ik ben zo dankbaar dat ik deel uitmaak van een groeiend wereldwijd bewustzijn dat wil dat de hele wereld overvloedig wijs, gelukkig, gezond en welvarend is!

Je bent misschien geïnteresseerd in