1. Homepage
  2. Wetenschap

Opgroeiend in het midden van New York City, is dierwetenschap de laatste carrière waarin ik denk dat ik terechtkom

Opgroeiend in het midden van New York City, is dierwetenschap de laatste carrière waarin ik denk dat ik terechtkom
0

Opgroeiend in het midden van New York City, is dierwetenschap de laatste carrière waarin ik denk dat ik beland in

Desalniettemin, toen ik opgroeide,merkte dat ik steeds meer geïnteresseerd raakte in dieren en de natuurlijke wereld.Wanneer mensen denken aan de opwarming van de aarde en veranderende milieuomstandigheden, denken ze meestal aan planten.Dieren zijn echter net zo belangrijk.Ze verspreiden ziekten, ze maken deel uit van onze voedselvoorziening en, belangrijker nog, ze maken deel uit van het levensweb dat de hele planeet in stand houdt.Dierwetenschap is niet alleen werken als dierenarts of boeren helpen bij het fokken van vee.Er zijn carrières in de dierwetenschap die zich over de hele wereld uitstrekken en zeer interessant milieuwerk omvatten.

Ik begon mijn carrière in iets meer praktisch dan dat.Oorspronkelijk zat ik in de voortplantingswetenschap bij dieren.Dit wordt ook wel veehouderij genoemd.Kortom, het is het gebied van de dierwetenschap dat zich bezighoudt met vee.In die carrière mag je beslissingen nemen over het kopen en verkopen van dieren.Je kunt niet alleen verstandige beslissingen nemen over dieren die te koop zijn, maar je kunt ook elk aspect van het voeren, verzorgen en uiteindelijk consumeren van vee aan.

Het was geen slechte carrière, maar na een tijdje was het niet genoeg.Ik wilde tenslotte niet mijn leven besteden aan het indrukken van knoppen en het vullen van onze hitlijsten.Als ik op zoiets aards als dierwetenschap zou ingaan, dacht ik dat ik een verschil moest maken.Daarom raakte ik betrokken bij een non-profitorganisatie.

Kortom, we runden een non-profit Animal Wildlife Centre.We zouden het gebruiken om kinderen te leren over het lokale ecosysteem en over bredere milieukwesties in de wereld als geheel.Ik weet dat ik de wereld niet zelf ga veranderen, maar ik heb het gevoel dat ik een klein verschil maak in de gemeenschap door het werk dat ik doe.Elk jaar leiden leerkrachten vrijwilligersklassen van de plaatselijke school op excursies naar ons centrum.Door dit werk helpen we de volgende generatie op te leiden tot rentmeesters van het land.Het is fijn om een ​​goed gevoel te hebben over wat ik doe voor de kost.

Je bent misschien geïnteresseerd in