1. Homepage
  2. Nieuws

Gebruik de kracht van RSS-nieuwsfeeds voor uw marketingstrategieën

Gebruik de kracht van RSS-nieuwsfeeds voor uw marketingstrategieën
0

Gebruik de kracht van RSS-nieuwsfeeds voor uw marketingstrategieën

RSS-nieuwsfeeds zijn een geweldige vorm van communicatie in het virale marketingspel, en als ze goed worden beheerd,deze feeds kunnen aanzienlijk internetverkeer genereren.De betekenis van RSS is eigenlijk niet erg duidelijk.RSS kan staan ​​voor Really Simple Syndication, terwijl anderen geloven dat het Rich Site Summary of Rich Syndication Standard is.De maker van de RSS-directory wordt beschouwd als Netscape.Het werd uitgebracht in maart 1999 en wordt gebruikt om nieuws of informatie te verspreiden en wordt meestal geassocieerd met blogs omdat blogs een RSS-nieuwsfeed gebruiken om hun inhoud te verspreiden.Deze RSS-feeds zijn te vinden in RSS-directories waar de inhoud 24/7 wordt bijgewerkt.

Het mooie van RSS-directory’s is dat ze zijn gecategoriseerd, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie te vinden.

Hoe kunt u profiteren van RSS-nieuwsfeeds?

U kunt RSS-nieuwsfeeds gebruiken als hulpmiddel voor online marketing en zoekmachineoptimalisatie.Net zoals het optimaliseren van een webpagina de zichtbaarheid vergroot, geldt dat ook voor een goed geoptimaliseerde RSS-nieuwsfeed.Volg een paar eenvoudige tips om de zichtbaarheid van uw RSS-feed te verbeteren.

Als u uw eigen inhoud of artikelen publiceert, kunt u zich aanmelden bij artikeldirectories die nu ook RSS beginnen te integreren.Mensen zijn op internet voor informatie en websites bevatten deze informatie.Website-eigenaren hebben dagelijks nieuwe en bijgewerkte informatie nodig om aan de behoeften van hun lezers te voldoen.

De kanaaltitel is een van de belangrijkste aspecten van uw RSS-nieuwsfeed.Het moet rijk zijn aan zoekwoorden en gerelateerd zijn aan het algemene thema van de RSS-feed.De titel van het kanaal is belangrijk omdat het een eerste glimp is van de RSS-feed en wat de aandacht van de informele internetsurfer zal trekken.Ook gebruiken veel RSS-directories en zoekmachines de informatie in de kanaaltitel van de RSS-feed om de feed te indexeren. Het is dus belangrijk dat de informatie relevant is voor de inhoud van de feed.

De kanaalbeschrijving gaat dieper in op het thema van de RSS-nieuwsfeed en geeft een overzicht van de inhoud.De kanaalbeschrijving moet gerelateerde zoekwoorden en zinsdelen bevatten, maar moet net als de kanaaltitel geschreven zijn om de aandacht van de lezer te trekken.

De titel van het RSS-feeditem is eigenlijk niets andersdan een kop en lijkt op de titel van een webpagina, dit is uw kans om de aandacht van uw lezer te trekken.Het gebruik van relevante zoekwoorden en zoektermen in de titel van het item zal helpen bij het zoeken naar specifieke inhoud.

RSS-nieuwsfeeds moeten voor zoekmachines zijn geoptimaliseerd, waarbij dezelfde technieken worden gebruikt als die worden gebruikt op eenwebsite, grammatica en correcte interpunctie zijn belangrijk en zullen veel zeggen over de kwaliteit van uw inhoud.

Verwijder oude items uit een RSS-feed en archiveer de inhoud om ervoor te zorgen dat feeds snel worden geladenin RSS-lezers.Als u hosting van derden gebruikt, worden te grote feeds afgekapt of helemaal niet weergegeven.

Voeg een afbeelding toe aan uw RSS-nieuwsfeed om deze visueel aantrekkelijk te maken in eenRSS-lezer.De meeste RSS-lezers geven de afbeelding boven de inhoud weer, en dit is een geweldige manier om een ​​merklogo te presenteren en herkenning te creëren.Zorg ervoor dat u de volledige URL naar de afbeelding opneemt om een ​​verbroken link te voorkomen.

Er zit echte kracht in de marketingmogelijkheden van RSS-nieuwsfeeds en met slechts een beetje kennis;ook jij kunt deze geweldige nieuwe marketingtool gebruiken!

Je bent misschien geïnteresseerd in