1. Homepage
  2. Gezondheid

Ziektekostenverzekering – verschillende soorten en waarom

Ziektekostenverzekering – verschillende soorten en waarom
0

Ziekteverzekering: verschillende soorten en waarom

Een ziektekostenverzekering biedt financiële hulp in geval van een gezondheidsprobleem.Voor volledige service en ontwikkeling zijn er verschillende soorten services beschikbaar, afhankelijk van uw situatie.

Zorgverzekering: wat is er voor u beschikbaar?

· HMO’s of de Health Maintenance Organizations: bieden ziektekostenverzekeringen met zeer lage premies.Het nadeel van dit type levensverzekering is dat ze geen dekking bieden voor inentingen, mammografieën en lichamelijke onderzoeken.

· Kortlopende ziektekostenverzekering: is een polis die lijkt op een levensverzekering.Deze polissen kunnen voor een bepaalde tijdsduur worden afgesloten.De kortlopende ziektekostenverzekering dekt zaken als zwangerschap en bevalling niet.

· Catastrofale ziektekostenverzekering: dit type levensverzekering is bedoeld voor mensen die over de financiële middelen beschikkenregelmatige ziektes en ziekenhuisopnames.Het eigen risico van deze polis is vrij groot.In sommige gevallen zijn er limieten op dit type polis in geval van ziekte.

· Preferred Provider Organization of PPO: dit type levensverzekering is een economische vorm van ziektekostenverzekering.PPO heeft een compleet netwerk van zorgverleners van ziekenhuizen tot artsen.Wanneer de verzekerde zich laat behandelen door zijn netwerk van artsen, is hij volledig gedekt.Buiten dit netwerk krijgt hij wel service, maar tegen een gereduceerd tarief.

· Volledige ziektekostenverzekering: het beste van dit type ziektekostenverzekering is dat het alle soorten ziekten dekten behandelingen, ongeacht het ziekenhuis of de arts.Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen de polispremies hoog of laag zijn.

Zorgverzekering – raadpleeg uw makelaar

Afhankelijk van uw persoonlijke situatieen hoeveel dekking u nodig heeft, is het raadzaam om een ​​lokale levensverzekeringsmakelaar te raadplegen om erachter te komen wat voor soort dekking het beste bij u past bij het kiezen van uw zorgverzekering.

Je bent misschien geïnteresseerd in