1. Homepage
  2. Gezondheid

Ziektekostenverzekering gemakkelijk gemaakt in dit artikel (4)

Ziektekostenverzekering gemakkelijk gemaakt in dit artikel (4)
0

Zorgverzekering gemakkelijk gemaakt in dit artikel

U wilt informatie over zorgverzekeringen en u wilt deze in een gemakkelijk te begrijpen formaat hebben.Als dit het geval is, is dit artikel perfect voor jou.We geven een aantal van de belangrijkste tips en richtlijnen op een manier die u snel kunt verwerken.

Als u een nieuwe zorgverzekering aanvraagt, zorg er dan voor dat u uw oudezorgverzekering vervallen.Dit ziet er helemaal niet goed uit.U kunt zich wenden tot COBRA (Consolidated Omnibus Budget Reconciliation Act) als om welke reden dan ook uw oude verzekering moet worden opgezegd voordat u een nieuwe verzekering kunt vinden.

Wees altijd op uw hoede voornieuwe kortingen.Zo geven veel verzekeraars u volgend jaar korting als u dit jaar niet uw hele eigen risico gebruikt.Sommige bedrijven sturen u cadeaubonnen of kortingsbonnen voor gezonde producten, zoals eten of een lidmaatschap van een sportschool, om u te helpen gezond te blijven, waardoor u geen claims kunt indienen.

Neem altijd uw nieuwste zorgpas mee.Zodra uw zorgverzekeraar u een nieuwe kaart per post stuurt, stopt u deze in uw portemonnee.Versnipper en gooi de oude weg.Uw zorgverzekeraar stuurt u niet alleen nieuwe kaarten voor esthetische doeleinden.Meestal betekent dit dat er iets is veranderd.

Overweeg een gezondheidsuitgavenrekening bij het kiezen van uw zorgverzekering.Een HSA kan onverwachte zorguitgaven dekken die normaal niet door uw plan worden gedekt, zodat u een plan kunt kiezen dat minder kost en geld bespaart.Een HSA geeft u meer speelruimte in wat wel en niet wordt gedekt, zodat u deze kunt gebruiken voor behandelingen zoals chiropractie.

Voordat u zich aanmeldt voor een ziektekostenverzekering, moet u ten minste 3 verschillende offertes met verschillende bedrijven vergelijken om er zeker van te zijn dat u de best beschikbare prijs krijgt.Doe geen moeite met kortingskaarten en schadeloosstellingsplannen, tenzij u absoluut geen volledige ziektekostenverzekering kunt krijgen en dat uw enige opties zijn.

Overweeg een secundaire polis voor uw gezin te nemenvoor ongevallendekking.Als u kinderen heeft, kan dit type verzekering een redder in nood zijn.De premies zijn meestal niet duur, omdat alleen ongevallen worden gedekt.Het kan een goede keuze zijn als uw normale verzekering hoge eigen risico’s heeft voordat ze bepaalde diensten dekken.

Wist u dat uw premietarieven voor uw particuliere ziektekostenverzekering gedeeltelijk worden bepaalddoor je gewicht?Als u 30 pond te zwaar bent, zullen uw tarieven aanzienlijk stijgen vanwege de mogelijkheid van meer gezondheidsproblemen.Overgewicht is niet alleen van invloed op uw gezondheid, maar ook op uw portemonnee.

Controleer of uw zorgverzekering geen voorafgaande toestemming vereist voordat u dure procedures ondergaat.Ga er nooit vanuit dat uw zorgverzekering alles dekt.Als u een dure ingreep moet laten doen, neem dan eerst contact op met uw zorgverzekeraar.Zorg ervoor dat ze geen voorafgaande toestemming nodig hebben.Als ze dat doen, zorg er dan voor.

Tot slot hebben we u enkele van de meest cruciale aspecten met betrekking tot ziektekostenverzekeringen gegeven.We hopen dat je niet alleen iets hebt kunnen leren, maar het ook kunt toepassen.Volg ons advies en je bent een stap dichter bij een expert op dit gebied.