1. Homepage
  2. Wetenschap

Kruidenbehandeling voor prostaatkanker

Kruidenbehandeling voor prostaatkanker
0

Kruidenbehandeling voor prostaatkanker

Prostaatkanker kan erg bedrieglijk zijn, zoals alle vormen van kanker.Ze manifesteren zich nooit vroeg, en als ze dat wel doen, is er maar een marginale hoeveelheid tijd voordat het te laat is voor behandeling.En net als alle andere vormen van kanker is prostaatkanker levensgevaarlijk, zo niet levensbedreigend voor de patiënt.

Daarom zouden oudere mannen, afgezien van redenen van ernstige afname van het libido en andere seksuele disfuncties, moetenbezorgd zijn over het krijgen van prostaatkanker, vanwege de manier waarop dit het leven verandert.Een chirurgische ingreep met curatieve intentie is altijd een grote beslissing, waarbij een groot percentage van de patiënt wordt afgewogen.En niemand wil het leed van de patiënt inruilen.

Maar helaas is de bekende meest effectieve behandeling voor prostaatkanker, ondersteund door de medische wetenschap, alleen een operatie.En een operatie neemt vaak de seksuele functie weg voor de mogelijkheid van een langer leven.Ja, het is nog steeds een mogelijkheid, aangezien het nooit een garantie is dat de kankercellen geen andere delen van het lichaam zijn binnengedrongen.

Een andere optie is echterkruidenbehandeling voor prostaatkanker.Ook al wordt het niet formeel ondersteund door de medische wetenschap, het is nog steeds een optie voor de prostaatkankerpatiënt.Als je, in combinatie met een vroege opsporing van tekenen van kanker en zorgvuldige zorg, je dagelijkse dosis kruidenbehandeling voor prostaatkanker krijgt, hoef je je misschien niet in te schrijven voor psychosociale steungroepen.

Er zijn verschillende opties voor de behandeling van prostaatkanker met kruiden.Dit zijn de meeste:

Lycopeen is een van de goede stoffen die het risico op kanker bestrijdt. Daarom biedt de inductie van lycopeen in het systeem een ​​behandeling voor prostaatkanker.Omdat lycopeen diep doordringt, is het de beste fytochemische stof die kan helpen bij het omkeren van het kwaadaardige proces.

Bronnen: Tomaten, grapefruits, watermeloenen en guaves

Saw Palmetto is ook een andere kruidenbehandeling voor prostaatkanker.Saw Palmetto werkt op verschillende manieren, waaronder het remmen van de 5-alpha-reductase, het verstoren van de DHT, en het werkt als een fyto-oestrogeen.

Bron: Saw Palmetto-plant

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat een tekort aan selenium en kanker een verband tussen beide hebben.Met een normaal seleniumsupplement had een persoon een natuurlijke barrière tegen kanker opgebouwd.Selenium is een essentieel spoorelement en wordt normaal gesproken aangetroffen in de prostaat.

Bronnen: Knoflook, granen, schaaldieren en kip

Opslaanjezelf uit het dilemma van geduldige afwegingen.Onderwerp u aan jaarlijkse controles en bloedtesten.Het is echt een kleine prijs om een ​​dergelijke ziekte vroegtijdig op te sporen.En vergeet niet om prostaatkanker op afstand te houden door kruidenbehandeling voor prostaatkanker.

Je bent misschien geïnteresseerd in