1. Hoofdpagina
  2. Zelf Verbetering

Sterk aanbevolen zelfverbeteringsboeken

Sterk aanbevolen zelfverbeteringsboeken
0

Sterk aanbevolen boeken over zelfverbetering

Je moet jezelf motiveren om anderen te motiveren.Als je niet weet hoe, dan is het tijd om door enkele boeken over zelfverbetering te bladeren over hoe je dit moet aanpakken.

Lees een paar boeken over zelfverbetering… Hier zijn er een paar:

1.21 Onmisbare eigenschappen van leiderschap: de leider worden die anderen zullen volgen John C. Maxwell

Waarom inspireren sommige mensen anderen voortdurend om hun voorbeeld te volgen?In dit zelfverbeteringsboek identificeert de auteur deze topkenmerken als karakter, charisma, toewijding, communicatie, competentie, moed, onderscheidingsvermogen, focus, vrijgevigheid, initiatief, luisteren, passie, positieve houding, probleemoplossend vermogen, relaties, verantwoordelijkheid, veiligheid,zelfdiscipline, dienstbaarheid, leervermogen en visie.

Maxwell verdeelt leiderschapskwaliteiten in gemakkelijk te begrijpen karaktereigenschappen.Karakter is wat een leider definieert, en deze eigenschappen zijn wat mensen met karakter hebben.Een must-read voor leiders in elke functie.

2.Ontdek je sterke punten Marcus Buckingham

Het boek over zelfverbetering dat je helpt te vinden waar je sterk in bent en je aanmoedigt om te werken om die sterker te maken.Dat in plaats van te werken tegen datgene waarvan je weet dat je er goed in bent.U kunt ook de persoonlijke enquête invullen die in het boek staat.

3.Vijf patronen van buitengewone carrières Spencer Stuart

Een opmerkelijk boek over hoe u zich onderscheidt van uw collega’s en een betere carrière krijgt.Eén les geleerd: het is beter achteraf om vergeving te vragen dan vooraf om toestemming te vragen.

4.Wie heeft mijn kaas verplaatst?Spencer Johnson

Welke boekenlijst zou natuurlijk compleet zijn zonder dit zelfverbeteringsboek dat helemaal over verandering gaat.Weer een boek dat het luisteren waard is, maar ook het lezen waard.

5.7 gewoonten van zeer effectieve mensen Steven Covey

Nog een die niet mag ontbreken in uw boekencollectie over zelfverbetering.Als je graag veel boeken leest, oefen je een van Covey’s gewoontes, “de zaag slijpen”.”

6.Hoe u kunt denken als Leonardo da Vinci Ontdek uw genie: hoe u kunt denken zoals de tien meest revolutionaire denkers uit de geschiedenis Michael Gelb

Dit boek over zelfverbetering helpt u creatiever te denken en meer te zijnartistiek.Deze factoren zijn belangrijk, ongeacht de positie waarin u zich bevindt.

7.Het merk You 50 Re-imagine Pursuit of Wow!Tom Peters

Een motiverend boek dat lezers aanspoort om meer te bereiken.

8.Wat moet ik doen met mijn leven?Po Bronson

Een boek over zelfverbetering dat ons vertelt dat het oké is om niet te weten wat je wilt doen.Dat zelfs de mensen waarvan we denken dat ze helemaal gelukkig zijn, dat misschien niet zijn.En dat we ons eigen geluk maken, hangt ervan af hoe je ermee omgaat.

9.Rhinoceros Succes Scott Alexander

Dit werd mij aanbevolen door mijn laatste manager.Ongelofelijk snel gelezen.Het boek gaat helemaal over leiden, en hoe je soms het impopulaire moet doen om het verschil te maken en op te vallen als leider.Wees een neushoorn!

10.Advanced Rhinocerology Scott Alexander

Een mooi vervolg op Rhinocerous Success waar je ook van zult genieten.Het deed me aan een paar dingen denken dat leiders vaak van alle kanten worden aangevallen en dat het belangrijk is om op je hoede te zijn, want vaak doet niemand anders dat.

Dit zijn gewooneen aantal van de meer populaire boeken over zelfverbetering die je kunt bekijken wanneer je antwoorden wilt op vragen die je al te lang voor je hebt gehouden.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter