1. Hoofdpagina
  2. Geschiedenis

Geschiedenisfanaten in hersenpuzzels

Geschiedenisfanaten in hersenpuzzels
0

Geschiedenisfanaten in hersenpuzzels

Gedachtenpuzzels zijn zo samengesteld dat ze in elkaar overvloeien om mensen van dienst te zijn door hen te helpen vaardigheden te ontwikkelen.Door dagelijks genoeg puzzels op te lossen, kun je problemen productief oplossen.Veel van de denkpuzzels lijken op dat moment misschien ingewikkeld, maar als je je algemene verstand gebruikt en goed nadenkt tijdens de puzzel.

Sommige puzzels voorzien je van aanwijzingen of hints, andere niet.Als je steeds meer puzzels aan het uitzoeken bent, zoek dan naar de trefwoorden om je te helpen het probleem op te lossen.De puzzels bevatten verschillende soorten intuïtie, cijferpuzzels en stumpers enzovoort.De meeste denkpuzzels zijn ontworpen om je woordenschat op te bouwen en cognitief denken op te roepen.

Mind-puzzels dwingen gewone mensen om hun geest te verkennen en de geest te doorzoeken terwijl ze nadenken over de beste oplossing om basisproblemen op te lossen.problemen).Mind-puzzels zijn er in verschillende soorten.Hoewel we veel nieuwe puzzels op de markt hebben, heeft bijna elke puzzel die je tegenkomt een traditionele ordelijkheid.Weinigen zijn solitair en origineel.Toch zijn de traditionele concepten op de een of andere manier van toepassing.

Aangezien we op weg zijn naar de nieuwe wereld en kunstmatige intelligentie de opkomende strategieën is, wil je misschien elke dag een paar hersenpuzzels bestuderen.Na verloop van tijd zul je naast een genie moeten staan ​​om te overleven, aangezien machines de mensheid vervangen.

Met behulp van puzzels kun je een vocabulaire opbouwen, of je kunt iets nieuws leren over jegeschiedenis.

Hoe geschiedenis leren voor u werkt:

In 1935, op deze dag kwamen de heer Will Rogers en Wiley Post beiden om bij een vliegtuigongeluk tijdens het vliegen.

In 1945, op deze dag begon het naoorlogse tijdperk na het einde van de Tweede Wereldoorlog, en op VJ-dag.

Als je deze puzzels op tijd blijft maken, kun jevind jezelf op Jeopardy en schreeuw: “Ik heb gewonnen, ik heb gewonnen.”

Geschiedenispuzzels worden vaak geleverd met quizzen die erop volgen.Sommige auteurs zullen u bijvoorbeeld aan het denken zetten voor vandaag.Als er echt een kerstman zou zijn, hoe komt het dan dat mama, papa en andere leden van de familie de rekening betalen?Nee, ik ben de Grinch niet…

Gevolgd door gedachten aan de dag, krijg je misschien een korte geschiedenis.In 1977, op deze dag, meldden omroepstations dat de “King” was overleden.Het nieuwsbericht bereikte elk huis en vandaag de dag noemen ze de krant nog steeds een leugenaar.

Vervolgens zie je misschien quizzen die de geschiedenis volgen.Wat is de populairste naam in Japanse telefoongidsen?Dan vind je het antwoord ergens hieronder.Het antwoord is ‘Minoru Suzuki’s’.

Gedachtenpuzzels zijn leuk, vermakelijk en moeilijk als je je eigen gedachtenpuzzels schrijft.Maar ook al ben je zelfstudie of maak je je eigen hersenpuzzels, je kunt toch op een groot aantal geweldige ideeën komen, zelfs als de ideeën stom klinken.

Trivia: Waar is Robert E. Lee’shome site gevestigd?

Antwoord: Robert E. Lee’s home site was gelegen aan de Arlington Natl.Begraafplaats.

Je kunt zoveel leren door elke dag hersenpuzzels te oefenen.Of je nu woordenschat aan het oefenen bent door hersenpuzzels, quizzen, geschiedenis, enz. Op te bouwen, je dwingt je geest in ieder geval om na te denken, in plaats van te gaan zitten en iemand anders ze voor je te laten uitzoeken.Denkpuzzels zijn dus een gezonde manier om te leren hoe je problemen efficiënt kunt oplossen.

Wat meer geschiedenis:

In 1911 won Ray Harroun op deze dag de Indy500. Hij versloeg alle andere coureurs met een hoge snelheid van “75 mijl per uur.”Terugdenken.En veel succes bij het ontdekken van de dag dat hij met succes de Indy-races won.

Misschien bent u geïnteresseerd
voetbal-geschiedenis

Over de auteur

Laat een reactie achter