1. Homepage
  2. Geschiedenis

Geschiedenis van het Atkins-dieet

Geschiedenis van het Atkins-dieet
0

Geschiedenis van het Atkins-dieet

Heb je gehoord en gelezen over het Atkins-dieet?Ben je nieuw in dit dieetconcept?Vraagt ​​u zich af hoe en wanneer het Atkins-dieet is ontwikkeld?Het is erg interessant om de geschiedenis van het Atkins-dieet te kennen.Het geeft u niet alleen een idee wie het meest controversiële dieet van dit moment heeft ontwikkeld, maar als u de geschiedenis van het Atkins-dieet kent, krijgt u ook meer inzicht in het kernconcept van het plan.

Dus als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het Atkins-dieet, waarom leest u dan niet verder?Voed je geest met iets interessants over de geschiedenis van het Atkins-dieet terwijl je in je bed ligt of gewoon ontspant rond het zwembad.Het is het tenslotte allemaal waard.

In wezen gaat de geschiedenis van het Atkins-dieet terug tot de jaren ’60.Het werd ontwikkeld door een cardioloog die in 1955 afstudeerde aan de Cornell University Medical School, genaamd Dr. Robert Atkins, vandaar de naam van het dieet.Het idee achter het plan kwam voor het eerst tot bloei toen dr. Atkins zijn eigen privépraktijk opende in New York City.Volgens sommige verhalen is de geschiedenis van het Atkins-dieet terug te voeren tot de tijd dat Dr. Atkins druk bezig was met het behandelen van zijn patiënten in zijn medische centrum en uit het niets begon met het formuleren van zijn gecontroleerde koolhydraatbenadering van diëten.

Vanaf die stap begon Dr. Atkins zijn eigen aanpak te schrijven en lanceerde hij met succes zijn dieetboek getiteld ‘Dr.Atkins-dieetrevolutie’ in 1972. Dus hoewel het idee achter de aanpak al in 1960 werd bedacht, kan gemakkelijk worden gezegd dat de geschiedenis van het Atkins-dieet in de lancering van het boek als zodanig naar voren is gekomen.

De geschiedenis van het Atkins-dieet gaat verder en werd opgemerkt in de nieuwe edities van Dr. Atkins Diet Revolution.Ja, er zijn verschillende edities van het boek van Dr. Atkins gemaakt en dat was te danken aan de populariteit van het plan zelf.Bepaalde bronnen meldden dat de boeken sinds de eerste introductie van het Atkins-dieet een van de 50 meest verkochte boeken in de VS en de wereld zijn geworden.Miljoenen Amerikanen zijn begonnen met het overwegen van het Atkins-dieetplan en het is fijn om te weten dat velen van hen een beter gewicht hebben bereikt.Echter, samen met de opkomst van het Atkins-dieet is de opkomst van controverses.Er zijn verschillende aanvallen op het Atkins-dieet gedaan, maar het Atkins-dieet is nog steeds een van de bestverkochte boeken aller tijden.

Nog iets interessants over de geschiedenis van het Atkins-dieet isde herintroductie van het nieuwe Atkins-dieetboek dat door Dr. Atkins zelf is geschreven.De nieuwe versie komt met de titel “Dr.Atkins New Diet Revolution” en in dit meesterwerk wordt sterk benadrukt dat het Atkins-dieet niet alleen een grote rol speelt bij de behandeling van obesitas, maar ook bij diabetes type 2, hoge bloeddruk, verhoogde triglyceriden en hoog cholesterol.Het is de introductie van de nieuwe Atkins-versie die een van de opmerkelijke hoogtepunten in de geschiedenis van het Atkins-dieet creëert.

Vandaag de dag blijkt uit verschillende rapporten dat miljoenen mensen in heel Amerika en dewereld leest Dr. Atkins New Diet Revolution.Ze lezen niet alleen, maar passen het plan toe op hun eigen dieet.

Je bent misschien geïnteresseerd in