1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Holosync-meditatie – werkt het echt?

Holosync-meditatie – werkt het echt?
0

Holosync-meditatie – werkt het echt?

De kans is groot dat je, als je op zoek bent naar zelfverbetering, al hebt gehoord van de Holosync-meditatieMeditatie-cd’s.

Wat het is:

De Holosync-oplossing, eind jaren tachtig ontwikkeld door Bill Harris, is een audioprogramma dat is ontworpen om je hersengolven naar de alfa- (en lagere)niveaus automatisch door gewoon naar de cd’s te luisteren.Volgens Bill: “Holosync is een manier om gemakkelijk, nauwkeurig en consistent diepe meditatie te creëren.”

Beyond The Hype:

Ik vond dat het tijd werd dat iemand vertelde wat het iswil ECHT graag de Holosync-cd’s gebruiken.Ik gebruik het programma al 2 jaar redelijk consistent.Dat betekent bijna elke dag zitten, mijn koptelefoon opzetten en een uur lang niets anders doen.Het kost enorm veel tijd en soms vroeg ik me af of het het waard was.

In het begin:

In tegenstelling tot de andere getuigenissen die je misschien hebt gelezen, heb ik geen ingrijpende veranderingen ondergaanna het beluisteren van de eerste cd.Sterker nog, ik viel grotendeels in slaap!Maar dat geeft niet, want hoe meer ik luisterde, hoe minder ik sliep.De waarheid is dat ik nog steeds in slaap val als ik aan een nieuw level begin.Elk nieuw niveau brengt je naar een diepere meditatieve staat en vereist aanpassing.

Naarmate de tijd verstrijkt:

Hier ben ik, twee jaar later, en maak ik nog steeds tijd en geld vrij om me eraan te houden.Waarom?Omdat ik verbaasd ben over de persoon die ik ben geworden.In de loop van de twee jaar:

Ik ben rustiger

Ik word zelden boos.

Ik heb een positievere instelling.

IkIk ben spiritueler geworden.

Ik ben gelukkiger – negatieve gedachten sluipen binnen, maar ze blijven niet.

Zou ik deze groei hebben doorgemaakt zonder Holosync?Misschien, maar ik denk dat het veel langer had geduurd.

Heb ik de “nirvana”-staat bereikt tijdens het mediteren?Een paar keer heb ik dat diepe allesomvattende gevoel van vrede ervaren, maar meestal dwalen mijn gedachten af.Ik probeer elke sessie te beginnen met een affirmatie of een doelverklaring, maar vaak werk ik een probleem uit of denk ik aan andere dingen.Het lijkt hoe dan ook te werken en ik voel me altijd verfrist en kalm aan het einde van een sessie.

Hoe zit het met het gebruik van andere programma’s?

Absoluut!Ik heb andere programma’s gebruikt en neem deze nog steeds op in mijn Holosync-meditatie.Ik noemde affirmaties, maar andere soorten loslaatprogramma’s werken goed, zelfs verschillende meditatietechnieken kunnen werken met Holosync.

Zelfverbetering zou een oneindige zoektocht moeten zijn.Je kunt meestal nieuwe inzichten krijgen door naar een ander standpunt te luisteren.

Als je meer wilt weten over Holosync-meditatie, klik dan op de link aan het eind van dit artikel.U wordt doorverwezen naar een site met productrecensies.