1. Homepage
  2. Wetenschap

Succestip voor zakelijk thuisgebruik – De kracht van duidelijkheid

Succestip voor zakelijk thuisgebruik – De kracht van duidelijkheid
0

Succestip voor zakelijk succes aan huis: de kracht van duidelijkheid

De deur sloeg voor Gabby’s gezicht dicht.Hij had geluk dat zijn neus gebroken was.’Kijk uit waar je naartoe gaat, puddin brain,’ schreeuwde een van de meest irritante studenten Sam tegen Gabby.(bijgenaamd Sarcastische Sam door zijn medestudenten – Sam was het hoofd van de onofficiële Big Shot Professional Wing van de tweedejaars geschiedenisles van meneer Perry.

Sam onderscheidde zich door zijn luide, onaangename sarcastische mond en weinig anders. Het is jammerdat de sarcastische Sam vele jaren later zou ontdekken dat werkgevers niet bepaald op zoek waren naar Big Shot Onaangename Professionals met een Grote Mond. Sam zou moeten terugvallen op zijn andere geweldige vaardigheden, namelijk het duwen van bezems en het stapelen van dozen. Maar goed, we lopen op de zaken vooruit.

Gabby was een minuut lang stomverbaasd om zijn boeken op te rapen die hij had laten vallen. Gabby was een slimme jongen die altijd tegen dingen aan botste. Natuurlijk maakten de andere kinderen hem hiervoor belachelijk en hij was dusbijgenaamd: ‘Gabby, de geit, het mikpunt van elke grap!’

Zoals we al zeiden was Gabby een slimme jongen, maar hij leek verstrooid en had geen focus. De ene dag was zijn interesse in robots, de volgende dag in het verkennen van Mars.

Op een dag reed een nieuwe wetenschapsleraar de stad in (in een Ford Mustang).Gabby voelde zich erg aangetrokken tot de nieuwe wetenschapsleraar, de heer Lars Cranium, niet in fysieke, maar in intellectuele zin.

Mr.Cranium werd al snel Gabby’s mentor en het duurde niet lang voordat meneer Cranium Gabby buitenlandse ideeën begon bij te brengen, zoals de ‘Kracht van mentale helderheid en focus’.Het duurde niet lang voordat Gabby elke dag plannen maakte en echte duidelijkheid kreeg over de dingen die hij elke dag, en zelfs over vijf jaar, wilde bereiken.

Al snel was Gabby met een dozijn de populairste jongen op schoolmooie meisjes die hem tussen de lessen door begeleiden.Nou niet precies, maar tien jaar later had Gabby wel zijn eigen microcircuit- en softwareontwikkelingsbedrijf met een nettowaarde van ongeveer 1,5 miljard dollar.

Allemaal omdat Gabriel (zo noemen zijn zakenpartners hem) een mentor had dieliet hem zien hoe belangrijk mentale helderheid en focus zijn.

Ik spoor jullie allemaal aan om heel duidelijk te maken wat je elke dag wilt bereiken en waar je later naar streeft.Maak de avond ervoor een lijst en definieer de 6 dingen die u elke dag moet doen en die u de grootste resultaten zullen opleveren.EN Schrijf ze op.Dit is wat Gabriël deed.

O, en wat er ook met Sam gebeurde.Laten we eens kijken, het lijkt erop dat Sam op sollicitatiegesprek is.(Hij heeft tegenwoordig nogal wat banen).

Meneer Werkgever: ‘Laten we eens kijken hier, Sam, op de middelbare school, je was een Big Shot Professional, Onaangenaam Grote Mond.Kun je dat uitleggen?En kun je ook uitleggen welke van de volgende uitmuntende vaardigheden uit het verleden jou het beste kwalificeren voor deze functie: Bezemduwer, Frituurchef, Onderhoudsmonteur voor huishoudelijk afval…?’

Hé, niemand van ons kan teruggaan en een merk makennieuwe start, maar we kunnen vanaf vandaag een geheel nieuw einde voor onszelf bedenken.Ik moedig je aan om elke dag duidelijkheid en focus te definiëren over wat je wilt bereiken.In 7 dagen zul je versteld staan ​​van je nieuw gevonden zelfvertrouwen en richtingsgevoel.

Je bent misschien geïnteresseerd in