1. Hoofdpagina
  2. Zelf Verbetering

Huis verbeteren terwijl je budgetteert

Huis verbeteren terwijl je budgetteert
0

Huis verbeteren met budgettering

Zoals we allemaal weten, gaan budgettering en huisverbetering niet altijd samen, maar in dit artikel vindt u informatie waarmee u uw huis kunt verbeterenen toch een beetje geld besparen.

Thuisverbeteringsprojecten schrikken mensen regelmatig af, omdat velen denken dat ze duizenden dollars zullen betalen om één kamer te veranderen, omdat ze niet over de vaardigheden beschikken omdoen het werk zelf.Ze kunnen ook het gevoel hebben dat het werk duur is omdat er materiaal en gereedschap nodig is.

Integendeel, huisverbetering hoeft helemaal niet duur te zijn.Als u een onderaannemer of aannemer inhuurt om de klus te klaren, betaalt u natuurlijk een fortuin, maar als u geduld heeft en de aanwijzingen kunt lezen en opvolgen, kunt u een hele kamer in uw huis renoveren voor minder danhonderd dollar.Natuurlijk moet u materialen wijzigen en correleren.

Voordat u begint met het verbeteren van uw huis, heeft u een geldsysteem en een schema nodig om aan de slag te gaan.U zult verschillende ideeën moeten overwegen bij het overwegen en voorbereiden van huisverbetering.Ben je bijvoorbeeld van plan om je huis te schilderen?Ben je van plan om je woning te betegelen?Wilt u vloerbedekking in uw huis?

Als u het laatste deel van dit artikel doorneemt, zult u zien hoe belangrijk budgettering en verbetering van het huis kan zijn om u te helpen geld te besparen en uw huis te verbeterenje huis.

Vragen stellen maakt deel uit van het analyseren en voorbereiden van verbeteringen aan je huis.Een van de beste tools om te hebben bij het overwegen van huisverbetering, is berekenen wat je leuk vindt en berekenen wat je wilt.Als ik mijn huis verbeter, is het eerste wat ik doe mijn geest verkennen op zoek naar favorieten en wat me opwindt en aanspreekt.Dus als ik naar de bouwmarkten ga, heb ik al in mijn hoofd wat ik wil kopen, dus dit ontspant mijn zoektocht naar het verbeteren van mijn huis.

Als je te kort komtvan geld om uw huis te verbeteren, dan zal het opstellen van een financieel plan u helpen om te krijgen wat u wilt en om wat geld opzij te zetten voor een regenachtige dag.U kunt er zelfs aan denken om apparatuur en gereedschappen voor woningverbetering aan te schaffen bij bedrijven die lagere prijzen aanbieden en/of aankopen zonder betaling tot een bepaalde datum.Dit idee geeft u de tijd om uw huis te verbeteren terwijl u de valuta opzij zet om de verbeteringsapparatuur en -gereedschappen te kopen.

Helaas kiezen veel mensen voor een andere woninglening om hun huis te verbeteren.Het ontvangen van leningen van kredietverstrekkers leidt regelmatig tot schulden, en woningkredieten voor verbetering leiden slechts tot twee keer afbetalen van uw huis.Vermijd dus hoge rentetarieven en afbetalingen van leningen en leer uw financiën te plannen om uw huis te verbeteren.

Ik zal u een algemeen beeld geven van wat een gebied u zou kunnen kosten voor reparaties.Stel dat u een specifieke kamer in uw huis wilt schilderen.Je hebt gips, sealers, primer, verf, verfverdunners, schrapers, schroevendraaier, verfopening (vaak geleverd bij verfaankopen), pleisters, penselen, dienblad, enzovoort nodig.Nu denk je misschien dat dit je veel geld gaat kosten om je huis te verbeteren, maar integendeel, je hebt het mis.

De verf en het gereedschap zullen je het meest kosten, terwijl deandere items zullen minder geprijsd zijn;daarom kosten primer, sealers en gips ongeveer vijftien dollar als je naar de juiste winkel gaat.

Verfverdunners, bakjes, kwasten en schroevendraaier kosten ongeveer vijftien dollar als je naar dejuiste winkel.De pleisters moeten dus worden gekocht met een gipskit, waarmee u een paar centen kunt besparen.De verf kost ongeveer twintig dollar per blikje, afhankelijk van het soort verf dat je koopt.Daarom zou je voor ongeveer honderd dollar een kamer in je huis kunnen veranderen zonder iemand in te huren om het werk te doen, mits je je aan de instructies houdt.

Hoe zit het met de badkamer, kun je deruimte op een financieel plan?Het hangt af van het bereik van het gebied, maar als je ernaar verlangt je badkamer te betegelen en de muren te schilderen, kun je de klus klaren voor ongeveer honderd dollar, geven of nemen.Als je naar de juiste bouwmarkt gaat en weet wat je doet, kun je een kleine of gemiddelde badkamer verbouwen voor ongeveer vijftig dollar.

Leren een financieel plan te maken en voor te bereidenvoor huisverbeteringen kan u helpen om uw hele huis te verbouwen (als het huis een goede reputatie heeft) voor een paar honderd dollar.Bovendien verdient u duizenden euro’s terug als u het werk zelf uitvoert.

Als u dit budget en deze informatie over het verbeteren van uw huis bij de hand heeft, kunt u de volgende keer dat u eenhet.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter