Hoe ik online geld verdien

Hoe ik online geld verdien

Er gaat niets boven de opwinding die u voelt wanneer u voor het eerst online geld gaat verdienen.Sinds ik mijn eerste computer kreeg, droomde ik ervan een website te hebben waarmee ik geld zou kunnen verdienen.

Mijn motivatie is altijd eenvoudig geweest.Ik wil de vrijheid om het leven op mijn eigen voorwaarden te leven. Om te kunnen doen wat ik wil wanneer ik er zin in heb.Ik wil de zekerheid voelen van een regelmatig inkomen.En tot slot wil ik de koopkracht om te kunnen kopen wat ik wil en te gaan waar ik wil.Niet veel gevraagd.

Ik weet nu dat ik de lange weg heb gekozen toen ik begon te leren hoe ik online geld kon verdienen.Ik heb enorm veel tijd, energie en geld verspild aan het leren van dingen die ik niet hoefde te weten en het doen van dingen die pure tijdverspilling zijn.

Het vervelendste van alleswas dat de betweters die de verbazingwekkende beloningen van hun succes oogsten, er zo slecht in zijn anderen te laten zien hoe ze het doen.Ze zijn er echter erg goed in om veel te vragen voor hun informatie en het vervolgens moeilijk te maken om te begrijpen wat ze bedoelen.Dus besloot ik al snel dat ik nooit geld zou vragen voor informatie die ik aan anderen doorgeef over hoe je online geld kunt verdienen.

Dit zijn de lessen die ik heb geleerd.Volgens mij zijn dit de echte geheimen van online geld verdienen.

Begin eerst met een nichemarkt.Ik weet dat dit anders is dan hoe mensen dingen in de echte wereld doen, maar in cyberspace is dit de beste plek om te beginnen.De gemakkelijkste manier is om een ​​groep mensen zoals jij uit te kiezen.Mensen met wie u een probleem deelt.

Ten tweede, zoek een product dat hun probleem oplost.Er zijn er miljoenen.Ik laat mijn leerlingen zien hoe ze ze kunnen vinden in mijn gratis diplomacursus.

Ten derde, bouw een heel eenvoudige website van één pagina.Uw site hoeft alleen maar een product aan te bieden dat een probleem oplost aan de mensen met het probleem.

Ten vierde: genereer verkeer naar die website.

Stel je mijn opwinding voor toen ik, door simpelweg deze formule toe te passen, e-mails begon te ontvangen met de tekst: “Gefeliciteerd, je hebt zojuist een verkoop gedaan!”

De opwinding groeide toen ik naarmijn online bankrekening en zag het geld daar staan, precies onder mijn naam.

En de opwinding bereikte een hoogtepunt toen de felicitatie-e-mails in steeds grotere aantallen binnenkwamen.

Mijn advies is simpel;wacht niet langer, gebruik de eenvoudige formule die ik hierboven heb geschetst om vandaag nog een website voor uzelf te bouwen.Laat me je laten zien hoe.Ik beloof je dat je je enorm opgebeurd zult voelen als ook jij online geld gaat verdienen.

Berichtnavigatie

De mobiele versie afsluiten