1. Homepage
  2. Gezondheid

Hoe u het juiste ziektekostenverzekeringsplan kiest

Hoe u het juiste ziektekostenverzekeringsplan kiest
0

Hoe u de juiste zorgverzekering kiest

Uw gezondheid zou een van uw belangrijkste overwegingen moeten zijn!Je moet voor jezelf zorgen!Het beschermen van uw gezondheid omvat het hebben van een ziektekostenverzekering, zodat u het zich kunt veroorloven om naar de dokter te gaan wanneer dat nodig is.Een ziektekostenverzekering kan echter duur en verwarrend zijn.Hier volgen enkele tips om u op deze wateren te helpen navigeren.

Houd bij het kiezen van een zorgverzekering rekening met de locatie.De prijzen en plannen van de ziektekostenverzekering kunnen verschillen, afhankelijk van de staat, waarbij sommige staten hogere ziektekostenverzekeringen hebben dan andere.Zorg ervoor dat u alle ziektekostenverzekeringen en prijzen in uw regio onderzoekt om de beste deals te krijgen.

Als u uw recepten moet betalen uit uw gezondheidsuitgavenrekening, vraag dan uw arts omje generieke medicijnen voorschrijven.Veel artsen krijgen prikkels van farmaceutische bedrijven om hun duurdere recepten te pushen, maar als u uw arts uitlegt dat u geld moet besparen, zal hij u waarschijnlijk helpen.

Kijk bij het kiezen van een ziektekostenverzekering goed rond en vergelijk de voor- en nadelen van de beschikbare opties.Een verzekeringsmakelaar kan nuttig zijn als u moeite heeft met het verwerken van alle opties.Anders is internet een geweldige bron om al je ziektekostenverzekeringen gemakkelijk te vergelijken.

Controleer of het verzekeringsplan van je werkgever is “gestandaardiseerd” zoals het iszal u vrijstellen van enkele bepalingen van de nieuwe gezondheidshervormingswet.U kunt bijvoorbeeld gratis dekking krijgen voor screening op aandoeningen zoals hoge bloeddruk of depressie, vaccinaties als u op reis gaat of voor uw kinderen, en voor hulp bij het stoppen met roken.

Een verzekeringbroker kan een interessante optie zijn als je zelf niet veel tijd hebt.Ze zullen u helpen om verschillende opties voor u te verzamelen voordat u een definitieve beslissing moet nemen.Hoewel dit de initiële prijs die u betaalt zal verhogen omdat u de kosten moet betalen, kan dit op de lange termijn helpen.

Voordat u zich opnieuw inschrijft, wanneer uw abonnement bijna afloopt, moet u kijkenvoor eventuele wijzigingen die u moet aanbrengen.Evalueer hoe uw verzekering voor u heeft gewerkt en welke kosten u heeft gemaakt en breng de wijzigingen aan die u moet aanbrengen voordat u zich opnieuw inschrijft.Overweeg indien nodig uw zorgverzekering helemaal te wijzigen.

Let goed op.Wanneer u met een verzekeringsagent spreekt, maak dan aantekeningen over het gesprek dat u voert.Deze kunnen later van pas komen.Als u niet zo goed bent in het maken van aantekeningen, vraag dan om uw gesprek op te nemen.Vraag het altijd eerst.Registreer nooit iemand zonder hun toestemming, aangezien dit in sommige staten illegaal is.

Als u zich aanmeldt voor een verzekeringsplan met een Health Spending Account, krijgt u lagere premies met een hoger eigen risico.Neem het geld dat u bespaart van de lagere premies en stop het in uw HSA – het zal groeien in een omgeving met uitgestelde belastingen, en wanneer u 65 wordt, kunt u het geld dat u niet heeft uitgegeven opnemen en gebruiken zoals uwens!

Zoals hierboven vermeld, is een ziektekostenverzekering een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u het zich kunt veroorloven om voor uw gezondheid te zorgen.Een ziektekostenverzekering zelf kan echter duur zijn en soms moeilijk te begrijpen.Met het advies uit dit artikel ben je beter voorbereid om goede beslissingen te nemen over je zorgverzekering!

Je bent misschien geïnteresseerd in