1. Homepage
  2. Gezondheid

Hoe goedkope ziektekostenverzekeringen in Alabama te vergelijken

Hoe goedkope ziektekostenverzekeringen in Alabama te vergelijken
0

Hoe u goedkope ziektekostenverzekeringen kunt vergelijken in Alabama

Het is voor veel mensen hier in Alabama een groot probleem om zich een ziektekostenverzekering te kunnen veroorloven.Het probleem is zelfs zo ernstig geworden dat bijna 17% van alle inwoners van Alabama zich geen ziektekostenverzekering kan veroorloven.

Gelukkig heeft de staat Alabama een goedkope ziektekostenverzekering afgesloten.beschikbaar voor veel mensen die het anders misschien niet zouden kunnen betalen.Kinderen onder de achttien jaar, studenten, zwangere vrouwen en anderen kunnen mogelijk in aanmerking komen voor een goedkope ziektekostenverzekering via een of meer door de staat gesponsorde programma’s.

Voor personen dieAls u niet in aanmerking komt voor een door de staat gesponsord programma, zijn er nog steeds verschillende eenvoudige dingen die u kunt doen om de kosten van uw maandelijkse ziektekostenverzekering te verlagen.En als u eenmaal weet welke dingen u kunt doen om de kosten van uw zorgverzekering te verlagen, wordt het tijd om online te gaan en de kosten van uw premiespaarpolis te vergelijken bij elke zorgverzekeraar die polissen in Alabama verkoopt, totdat u hebt gevondende allerlaagst mogelijke kosten voor de verzekering die u nodig heeft.

Laten we beginnen met enkele veranderingen in uw levensstijl.Dit zijn voor de meeste mensen de moeilijkste dingen om te doen, ook al kunnen ze mogelijk het meeste besparen op je ziektekostenverzekering.

Rook niet en gebruik geen kauwgom of andere tabaksproducten.U weet diep in uw hart dat tabaksproducten niet goed zijn voor uw gezondheid, en verzekeringsmaatschappijen weten dit ook.Daarom brengen ze tabaksgebruikers 20% tot 50% meer in rekening voor hun ziektekostenverzekering dan niet-rokers.

Afvallen is nog moeilijker dan stoppen met roken voorde meeste mensen, maar als je te zwaar bent, ga je meer betalen voor je zorgverzekering.Nogmaals, dit is gewoon een feit van het leven.Het goede nieuws is dat als u zelfs maar een klein beetje afvalt, u mogelijk op de gewichtstabel van de verzekeringsmaatschappij terechtkomt en u elk jaar honderden dollars aan premiebetalingen kunt besparen.Alle kleine beetjes kunnen helpen.

Zijn uw weekenden gevuld met extreme of gevaarlijke sporten of hobby’s?Hoe leuk en opwindend ze ook zijn, feit is dat je meer gaat betalen voor een ziektekostenverzekering als je je leven en gezondheid onnodig in gevaar brengt.Hetzelfde geldt voor het besturen van een chique sportwagen.

En wist u dat uw kredietwaardigheid ook van invloed kan zijn op hoeveel u betaalt voor uw ziektekostenverzekering?Hoe vreemd het ook mag lijken, hoe hoger uw kredietscore, hoe lager uw zorgverzekeringspremie.

Een collectieve zorgverzekering is altijd goedkoper dan individuele zorg, en bij groepsverzekeringen wordt roken vaak over het hoofd gezien, gewicht en enkele reeds bestaande aandoeningen die de kosten door het dak zouden drijven als u een individuele polis zou kopen.Als uw standplaats geen groepsplan biedt, vraag dan rond bij een club, organisatie of vereniging waartoe u behoort.Het zal je misschien verbazen dat een groep waar je nog nooit aan had gedacht, zijn leden een collectieve ziektekostenverzekering aanbiedt.Vraag je vrienden en collega’s of een van hen lid is van een groep, club of vereniging die een collectieve ziektekostenverzekering aanbiedt – en kijk dan of je lid kunt worden.Vraag of een religieuze organisatie waartoe je behoort haar leden een collectieve ziektekostenverzekering aanbiedt.

Overweeg lid te worden van een HMO, een PPO of een andere vorm van gezondheidsonderhoudsorganisatie.Als uw favoriete arts geen deel uitmaakt van een HMO, moet u mogelijk van arts wisselen, maar vaak kunt u dezelfde arts behouden als u lid wordt van een OPO.Kijk of een van deze soorten groepen economisch zinvol voor u is.

Als u een bedrijf aan huis heeft, is het misschien mogelijk om in aanmerking te komen voor een collectieve ziektekostenverzekering, zelfs als uw enige werknemereen echtgenoot.Vraag uw verzekeringsagent of dit in uw geval mogelijk is.Maar zelfs als collectieve gezondheid geen mogelijkheid is, kan het toch mogelijk zijn om uw ziektekostenverzekering af te trekken van uw belastingen als u een eigen bedrijf heeft – en de belastingbesparingen kunnen helpen de kosten van uw premies te compenseren tot het punt waarop de ziektekostenverzekering isvoordeliger dan u dacht.

Hoe zit het met uw eigen bijdrage en uw eigen risico?Als u uw eigen bijdrage en/of uw eigen risico kunt verhogen, kunt u de kosten van uw zorgverzekering verlagen.Het is duidelijk dat het verhogen van uw eigen bijdrage en/of uw eigen risico zorgvuldig moet worden overwogen, aangezien elke verhoging van een van beide contant geld vertegenwoordigt dat uit uw zak komt.

Eindelijk is het tijd voor uom de tips en trucs die je uit dit artikel hebt gehaald, te gebruiken bij het invullen van het formulier op ten minste drie van de websites waarmee je de prijzen van zorgverzekeringen van de verschillende verzekeringsmaatschappijen kunt vergelijken.

Zorg ervoor dat u het formulier precies op dezelfde manier invult op alle drie de vergelijkingswebsites die u heeft gekozen en kies vervolgens gewoon het bedrijf met de laagste kosten (zorg ervoor dat u een bedrijf kiest waarvan u zeker weet dat het nog steedsin de buurt zijn wanneer je ze nodig hebt), en je werk is gedaan!

Je hebt nu goedkope ziektekostenverzekeringen in Alabama vergeleken, je hebt het goedkoopste bedrijf gekozen en je kunteen goed gevoel over het feit dat u de dekking krijgt die u nodig heeft voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

Je bent misschien geïnteresseerd in