1. Hoofdpagina
  2. Gezondheid

Hoe goedkope ziektekostenverzekeringen in West Virginia te vergelijken

Hoe goedkope ziektekostenverzekeringen in West Virginia te vergelijken
0

Hoe u goedkope ziektekostenverzekeringen kunt vergelijken in West Virginia

Voor meer dan 50% van alle huishoudens in West Virginia is het idee van een goedkope ziektekostenverzekering eenverkeerde benaming, omdat ten minste de helft van alle huishoudens in West Virginia aangeeft dat het betalen van een ziektekostenverzekering een zware aanslag is op hun maandbudget – en ongeveer 16% van alle gezinnen in West Virginia kan zich helemaal geen ziektekostenverzekering veroorloven.

Hopelijk werpt dit artikel enig licht op manieren waarop bijna elk gezin in West Virginia goedkope ziektekostenverzekeringen kan vergelijken en vinden zonder het gezinsbudget te overschrijden.

Het mag geen verrassing zijn dat de gezondheidszorg voor gezonde mensen minder kost.Een manier om geld te besparen op gezondheidszorg en minder vaak naar de dokter te gaan, is door goed te eten en voldoende te slapen en te bewegen.Goed eten betekent het opgeven van fastfood en gefrituurd voedsel – behalve in zeer beperkte hoeveelheden.Lichaamsbeweging hoeft niet te betekenen dat je de nieuwste infomercial-rage koopt – lichaamsbeweging kan betekenen dat je een blokje om loopt of je aansluit bij een wandelgroep die elke ochtend in het winkelcentrum wandelt.Lichaamsbeweging kan betekenen dat u op de fiets moet gaan om boodschappen te doen in de stad en uw auto thuis moet laten.

Het zou ook geen verrassing moeten zijn dat roken en het gebruik van welke vorm van tabak dan ook niet alleen slecht is voorje gezondheid, maar het kost je ook aanzienlijk meer aan zorgkosten.Als u oprecht bent in het vergelijken en vinden van echt goedkope ziektekostenverzekeringen, kunt u niet blijven roken.

Het betekent ook dat u mogelijk moet afvallen.Uw BMI (Body Mass Index) is een manier waarop zorgverzekeraars uw maandelijkse verzekeringspremie bepalen.Hoe lager je BMI, hoe minder je gaat betalen.Als u zelfs maar een paar kilo afvalt, kunt u (hopelijk) een tandje bijzetten op de BMI-meter van uw verzekeringsmaatschappij en als dat gebeurt, kunt u honderden euro’s per jaar besparen.

Vind groepsgezondheidszorgverzekering.Een collectieve zorgverzekering is misschien minder kieskeurig over je gewicht en rookgedrag en een collectieve zorgverzekering is bijna altijd goedkoper dan een individuele zorgverzekering.Als uw plaats van tewerkstelling geen goedkope collectieve ziektekostenverzekering biedt, probeer dan te vragen bij clubs, organisaties of verenigingen waartoe u behoort – als dat niet lukt, vraag dan aan vrienden en familie of groepen of clubs waartoe zij behoren leden een collectieve ziektekostenverzekering aanbieden.Zo ja, sluit u dan aan!

Lid worden van een HMO of een PPO kan u een aanzienlijk bedrag besparen ten opzichte van het afsluiten van een ziektekostenverzekering als individu, maar wees voorbereid op de mogelijkheid dat u misschien moet opgevenje favoriete dokter – tenzij je dokter lid is van de HMO of PPO waar je lid van wilt worden.

Doe niet mee aan extreme of gevaarlijke sporten.En als u in een snelle sportwagen rijdt, is het misschien tijd om hem te verkopen – tenminste als u serieus op zoek bent naar betaalbare gezondheidszorg.

Betaal uw premies automatisch uit uwuw betaalrekening.Als uw verzekeringsmaatschappij niet elke maand een rekening voor u hoeft op te stellen, zullen ze de besparingen aan u doorberekenen.

Als u een zelfstandige bent of een huis-Ondernemers Vraag uw belastingadviseur of uw zorgverzekeringspremie geheel of gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar is.Een belastingbesparing kan uw ziektekostenverzekering een stuk betaalbaarder maken.

Koop uw medicijnen via internet.U zult versteld staan ​​van de besparingen die u op de meeste medicijnen kunt realiseren als u ze via internet koopt.

Verhoog uw eigen risico.Uiteraard kunt u dit alleen doen als uw budget het toelaat, maar het verhogen van uw eigen risico is waarschijnlijk de snelste en zekerste manier om uw zorgverzekeringskosten te verlagen.

Koop uw zorgverzekering meer danhet internet.Er zijn letterlijk tientallen websites die u aanmoedigen om prijzen van zorgverzekeringen tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken.Maak niet de fout te denken dat u uw vergelijkingen maar op één site hoeft te maken.

Als u serieus bent, wees dan bereid om vergelijkingen te maken op ten minste één site.3 verschillende websites en zorg er ook voor dat u exact dezelfde antwoorden invoert in de formulieren op alle drie de sites die u heeft gekozen.Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw “vergelijkingen” echt waarde voor u hebben.

Als u eenmaal klaar bent met al uw vergelijkingen, komt het leuke gedeelte: alles bekijkenvan uw resultaten en het kiezen van de beste prijs die u kunt vinden.Zo kan iedereen een expert worden en goedkope ziektekostenverzekeringen in West Virginia vergelijken en de allerbeste en laagste prijs voor een ziektekostenverzekering vinden.

Over de auteur

Laat een reactie achter