1. Hoofdpagina
  2. Gezondheid

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt vinden

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt vinden
0

Hoe vind je een betaalbare ziektekostenverzekering

Betaalbare ziektekostenverzekering – het lijkt erop dat, vooral vandaag de dag, die woorden gewoon niet bij elkaar horen in dezelfde zin.Maandelijkse premies voor ziektekostenverzekeringen zijn de grootste kostenpost in ons leven geworden en overtreffen zelfs hypotheekbetalingen.Als u blijvende gezondheidsproblemen heeft, zoals diabetes, of ooit in uw familiegeschiedenis kanker heeft gehad, kunnen uw maandelijkse kosten gemakkelijk hoger zijn dan het huis en de auto samen.

Winkelen voor een betaalbare ziektekostenverzekering kan zeker een eye-opener zijn.Als u altijd een ziektekostenverzekering heeft gehad waar u werkt (met name een staats- of federale werknemer) en nu uw eigen uitkering moet kopen, kunt u zich mogelijk niet het niveau van de ziektekostenverzekering veroorloven waaraan u gewend bent geraakt.

Betaalbare ziektekostenverzekeringen zijn echter zeker beschikbaar – als u weet hoe en waar u moet zoeken.

Als u op zoek bent naar een betaalbare ziektekostenverzekering,u wilt natuurlijk de laagste kosten per jaar die bij uw budget passen.Maar wat nog belangrijker is, u wilt een bedrijf dat een goede staat van dienst heeft op het gebied van betalen, zonder met u in discussie te gaan over elk detail.Net zoals er een auto is voor zowat elk budget, is er ook een betaalbare ziektekostenverzekering.U kunt zich misschien geen “Cadillac”-polis veroorloven, maar dan heeft u waarschijnlijk toch niet alle franje nodig.

Winkelen voor een ziektekostenverzekering op internet is degemakkelijkste en beste manier om een ​​betaalbare ziektekostenverzekering te vinden.Hier zijn vijf redenen waarom.

1.U heeft geen lokale agent nodig om u te helpen bij het indienen van de claims voor de ziektekostenverzekering.De zorgaanbieder doet het voor u.U bespaart geld omdat de zorgverzekeraar geld bespaart door de makelaarscommissie niet te betalen.Dit kan een besparing van 8% tot 12% voor u opleveren.

2.Alle top zorgverzekeraars zijn binnen handbereik op het internet.De meeste lokale agenten kunnen u alleen citeren uit de weinige bedrijven die zij vertegenwoordigen.Ze bieden je misschien niet wat het beste voor je is op financieel of gezondheidsgebied, maar alleen wat ze beschikbaar hebben.

3.Zorgverzekeraars moeten extreem concurrerend zijn omdat ze tegenwoordig zo snel en gemakkelijk te vergelijken zijn met hun concurrenten op internet.Vroeger moest je acht tot tien agenten fysiek bezoeken om een ​​vergelijkbare vergelijking te maken.De meeste mensen hadden daar gewoon niet de tijd voor of zin in.

4.U kunt uw dekking, eigen risico’s en betalingsopties met slechts een paar klikken wijzigen in plaats van het papierwerk bij een lokale agent door te nemen (en er vervolgens achter te komen dat hij/zij een fout heeft gemaakt – meer vertraging).

5.Opwaarderen op een creditcard betekent dat u geen betaling vergeet en zonder verzekering zit.Het geeft je ook nog eens 30 dagen voordat je daadwerkelijk moet betalen.Ook geven veel bedrijven tegenwoordig een extra korting voor “automatisch betalen”.

De sleutel tot het vinden van een betaalbare ziektekostenverzekering is echter te beseffen dat het doel van elke ziektekostenverzekering isom u te beschermen tegen een groot financieel verlies – niet om u te beschermen tegen het uitgeven van klein geld aan kliniekbezoeken en het verwijderen van splinters.Deze kleine uitgaven kunnen omslachtig zijn, maar ze zullen u over het algemeen geen kwaad doen.Het is de hartoperatie van $ 100.000 die je zal breken.Dat is de financiële ramp die de ziektekostenverzekering oorspronkelijk moest voorkomen.

Houd hier ook rekening mee.Een zorgverzekering is, zoals elke verzekering, een gok.U gokt erop dat u meer opneemt dan u inlegt. Uw zorgverzekeraar gokt erop dat ze minder uitkeren.De kansen zijn om twee redenen in hun voordeel.Ze hebben alle feiten voor miljoenen gezinnen om uit te middelen, dus ze kennen het risico van tevoren.Ook mogen ze de regels en de prijzen bepalen.Hoe hoger u uw eigen risico instelt, hoe meer risico u neemt.Dit is helemaal geen slechte zaak.Op de lange termijn zul je waarschijnlijk de winnaar zijn.

Ja, het vinden van een betaalbare ziektekostenverzekering is veel gemakkelijker dan de meeste mensen denken.

Door meer risico te nemen met hogere eigen risico’s, wat tijd op internet door te brengen om acht tot tien verschillende bedrijven te vergelijken en dekking te verwijderen die u waarschijnlijk niet nodig zult hebben (zoals zwangerschap voor veel mensen), wordt het heel goed mogelijk om uw eigen betaalbare te vindenziektekostenverzekering.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter