1. Hoofdpagina
  2. Gezondheid

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt krijgen in South Carolina

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt krijgen in South Carolina
0

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering krijgt in South Carolina

Zorgverzekering is waarschijnlijk een van de meest omstreden politieke kwesties waarmee dit land momenteel wordt geconfronteerd, en het isHet is mogelijk dat er ooit iets wordt gedaan om de zorgverzekering voor meer mensen betaalbaarder te maken.Maar in de tussentijd is het aan ons allemaal om ons best te doen en manieren te vinden om de kosten van onze ziektekostenverzekering zelf te verlagen.

Maar we kunnen allemaal nog veel meer doen om een ​​goedkopere zorgverzekering te vinden.

Begin met het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.Dit omvat stoppen met roken en het gebruik van alle tabaksproducten.Hoe moeilijk dit voor de meeste mensen ook is, feit is dat mensen die niet roken en geen kauw- of andere tabaksproducten gebruiken, veel minder betalen voor hun zorgverzekering.Als je echt een betaalbare ziektekostenverzekering wilt, bijt je de knoop door en stop je met roken.

Helaas geldt hetzelfde voor overgewicht.Uw BMI (Body Mass Index) helpt bij het bepalen van uw kosten van de ziektekostenverzekering.Maar zelfs als u slechts een paar kilo kunt afvallen, kunt u soms een tandje lager op de BMI-index van de verzekeringsmaatschappij vallen en als dat gebeurt, kunt u mogelijk honderden euro’s per jaar besparen op zorgkosten.

Doe niet aan extreme sporten of gevaarlijke hobby’s.En verkoop die gestroomlijnde en snelle sportwagen als u een betaalbare ziektekostenverzekering echt serieus neemt.

Als u een bedrijf aan huis heeft of als zelfstandige werkt, zijn er misschien manieren voor uw agentom u in aanmerking te laten komen voor groepstarieven.Maar zelfs als u niet in aanmerking kunt komen voor groepstarieven, is het mogelijk dat uw zorgverzekeringspremie fiscaal aftrekbaar is. Als uw belastingvoordeel eenmaal is meegerekend, zult u merken dat uw zorgverzekering toch niet zo duur is.

Een HMO of een PPO kan een deel van het antwoord zijn.Gezondheidsonderhoudsorganisaties zijn minder duur dan individuele ziektekostenverzekeringen, maar ze vereisen dat u alleen dokters bezoekt. Als uw huidige arts geen lid is van uw verzekering, moet u mogelijk van arts wisselen.

Doe dit welben je lid van clubs, organisaties of verenigingen?Het zal je verbazen hoe vaak groepen waar je nooit aan zou denken hun leden een collectieve zorgverzekering met korting aanbieden.Vraag of je vrienden lid zijn van groepen, clubs of organisaties die groepsgezondheid aanbieden – en zo ja, sluit je dan bij hen aan.Zelfs sommige religieuze organisaties bieden nu een collectieve ziektekostenverzekering aan, dus vraag rond.

Het is duidelijk dat hoe groter het eigen risico is dat u zich kunt veroorloven, hoe lager uw maandelijkse premiekosten voor de ziektekostenverzekering.Wees eerlijk tegen jezelf als het gaat om je eigen risico, want je zult dit geld zelf moeten vinden om je eigen zorg te betalen voordat je verzekeringsmaatschappij de rekening gaat betalen.

Als jeAls u nog steeds problemen heeft met het betalen van een ziektekostenverzekering, maar u heeft een huis, een spaarrekening of andere bezittingen die u echt moet beschermen, overweeg dan om een ​​superhoog eigen risico aan te schaffen, een ziektekostenverzekering met een eigen risico van $ 2.000 of zelfs meer.Deze relatief goedkope polissen zijn niet ontworpen om te helpen bij normale doktersbezoeken of zelfs bij de meeste poliklinische procedures.Het doel van deze polissen is om uw medische kosten te dekken als u een catastrofaal ongeval krijgt of een ernstige ziekte krijgt.

Neem nu de tips die u in dit artikel heeft verzameld en vind ze opminimaal 3 websites waarop u de kosten van medische verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen kunt vergelijken.Vul de formulieren op alle 3 de websites precies hetzelfde in, dus u vergelijkt hetzelfde beleid op alle 3 de sites.

Nu is uw taak eenvoudig.Het enige dat u hoeft te doen, is het bedrijf met de laagste prijs kiezen.Dit is de manier om een ​​betaalbare ziektekostenverzekering af te sluiten in South Carolina…je doet je huiswerk, vergelijkt prijzen en kiest de winnaar!

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter