1. Homepage
  2. Gezondheid

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt krijgen in Wisconsin

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt krijgen in Wisconsin
0

Hoe u een betaalbare ziektekostenverzekering kunt krijgen in Wisconsin

Het vinden van een betaalbare ziektekostenverzekering in Wisconsin kan een fluitje van een cent zijn;wanneer u echter een aankoop doet die net zo belangrijk is als een ziektekostenverzekering, is het belangrijk om uzelf tegen fraude te beschermen.Helaas zijn niet alle zorgverzekeraars eerlijk;sommige ‘zorgverzekeraars’ zijn zelfs helemaal geen maatschappijen.

Als het je doel is om een ​​betaalbare ziektekostenverzekering te vinden in Wisconsin, let dan op de volgende waarschuwingssignalen;zij zullen u laten weten dat u de betreffende zorgverzekeraar of tussenpersoon moet vermijden.

Vermijd een zorgverzekeraar die erg opschepperig is of te zelfverzekerd lijkt voor uw comfortniveau.Als het bedrijf inderdaad een veel lagere dekking biedt dan welke andere ziektekostenverzekeraar in Wisconsin dan ook, is er mogelijk sprake van een vorm van zwendel.Het kan een zeer beperkte dekking zijn, of er kunnen verborgen kosten zijn.

Zorgverzekeraars in Wisconsin die beweren aanbiedingen voor een beperkte tijd of besparingen aan te bieden voor het onmiddellijk aanschaffen van een ziektekostenverzekering, zijnverdacht.De meeste zorgverzekeraars in Wisconsin hebben tarieven vastgesteld voor specifieke criteria.Normaal gesproken bieden ze geen ‘eenmalige aanbiedingen’ om klanten te lokken.

Sluit de deur of hang de telefoon op bij bedrijven die weigeren u informatieformulieren, pamfletten of brochures te verstrekken.U zou deze op kantoor moeten vinden, of het bedrijf zou bereid moeten zijn ze naar u te mailen.Schriftelijke documentatie van wat het bedrijf aanbiedt is essentieel – punt uit.

Doe alleen zaken met zorgverzekeraars die een licentie hebben om verzekeringen in Wisconsin te verkopen om uzelf te beschermen tegen oplichting.Het bedrijf moet een bewijs van deze vergunning hebben;vraag om het te zien.Als het bedrijf weigert, gaat u verder.

Genommeerde zorgverzekeraars in Wisconsin bieden u verschillende betalingsmogelijkheden.Elke ziektekostenverzekeraar in Wisconsin die alleen opnames van bankrekeningen of contante betalingen toestaat, wil het geld schijnbaar onmiddellijk of zonder bewijs dat u hebt betaald.Klinkt dat betrouwbaar?

Je bent misschien geïnteresseerd in