1. Homepage
  2. Gezondheid

Hoe u online een goedkope ziektekostenverzekering kunt krijgen in Maryland

Hoe u online een goedkope ziektekostenverzekering kunt krijgen in Maryland
0

Hoe u online een goedkope zorgverzekering krijgt in Maryland

Voor veel mensen is een zorgverzekering zo duur geworden dat ze het zonder moeten stellen.Hierdoor staan ​​ze helaas wijd open voor de financieel verwoestende gevolgen van een catastrofale ziekte of een ernstig ongeval, waardoor een leven lang aan spaargeld kan worden weggevaagd en andere activa in een oogwenk kunnen worden vernietigd.

De ziektekostenverzekeringscrisis is zo erg geworden dat bijna 17% van alle inwoners van Maryland helemaal geen ziektekostenverzekering meer heeft, en meer dan 50% van de inwoners van Maryland geeft toe dat het behouden van hun ziektekostenverzekering een zware financiële last is.Er is niet veel voor nodig om veel van deze mensen over de streep te trekken en een nachtmerrie voor de gezondheidszorg te creëren.

Gelukkig zijn er dingen die u kunt doen om de kosten van uw gezondheidszorg laag te houdennaar beneden – en voor veel mensen kan het nodig zijn om de reden voor het hebben van een ziektekostenverzekering helemaal opnieuw te bedenken.

Maar laten we beginnen met een paar eenvoudige dingen die u kunt doenom de premie van uw ziektekostenverzekering zo laag mogelijk te houden.

Ten eerste, als uw bedrijf een groepsverzekering aanbiedt, moet u overwegen om hieraan deel te nemen.Een groepsverzekering is bijna altijd goedkoper dan een individuele ziektekostenverzekering.

Als u een zelfstandige bent of als uw bedrijf geen verzekering aanbiedt, is dit natuurlijk geen optie.

Rook niet en gebruik geen tabaksproducten, en als u dat al doet, stop er dan mee.De hoeveelheid geld die u kunt besparen op de ziektekostenverzekering als u niet rookt, is aanzienlijk.Denk er eens over na.

Overweeg om uw huidige eigen bijdrage te verhogen.Uw eigen bijdrage, of copay, is het percentage van de kosten van uw doktersbezoek dat u uit eigen zak betaalt, en het percentage van uw laboratoriumwerk en andere medische kosten dat u betaalt.Door uw copay te verhogen van 25% naar 50%, kunt u uw maandelijkse zorgverzekeringspremie drastisch verlagen.

Maar zelfs met deze besparingen kan een zorgverzekering voor veel mensen nog steeds te duur zijn.Sommige mensen kunnen worden gedwongen om hun ziektekostenverzekering volledig te heroverwegen en de ziektekostenverzekering te zien als een vangnet voor de bescherming van uw bezittingen en niet als een manier om te betalen voor routinematige gezondheidszorg.

Hiermee bedoel ik dat mensen misschien willen kijken naar het kopen van een goedkope, hoge aftrekbare ziektekostenverzekering.Zo’n polis, met een eigen risico van $ 2.000 of zelfs $ 3.000, zou helemaal niets betalen voor uw routinebezoeken aan de dokterspraktijk of routinematig laboratoriumwerk of de meeste poliklinische operaties.U zou die ziektekosten zelf betalen.

Uw ziektekostenverzekering komt in aanmerking wanneer u een zware ziekte of een catastrofaal ongeval krijgt, het soort medisch noodgeval dat tientallen ofzelfs honderdduizenden dollars in een oogwenk.

Op deze manier wordt een goedkope, hoge eigen risico ziektekostenverzekering alleen gebruikt om uw spaargeld, uw huis en andereactiva die u in de loop van uw leven heeft verworven.

Maar of u nu kiest voor de goedkope route met hoge eigen risico’s of voor de meer traditionele weg, de beste plek voor u omgoedkope zorgverzekering staat online.Dankzij het grote aantal websites voor het vergelijken van zorgverzekeringen kunt u relatief snel en gemakkelijk polissen en prijzen vergelijken, zodat u de perfecte polis voor uw behoeften kunt samenstellen tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Je bent misschien geïnteresseerd in