1. Homepage
  2. Gezondheid

Hoe u een goedkope ziektekostenverzekering kunt krijgen in het Gemenebest van Virginia

Hoe u een goedkope ziektekostenverzekering kunt krijgen in het Gemenebest van Virginia
0

Hoe u een goedkope ziektekostenverzekering krijgt in het Gemenebest van Virginia

Wist u dat uw kredietscore van invloed kan zijn op uw kansen om een ​​goedkope ziektekostenverzekering te krijgen in deGemenebest van Virginia?Het is waar.Veel zorgverzekeraars kijken naar de kredietscore van een potentiële verzekeringnemer wanneer ze bepalen hoeveel die persoon zal betalen voor een ziektekostenverzekering.

Pas op dat u uw kredietscore niet verwart met uw kredietgeschiedenis.ze lijken erg op elkaar, maar toch verschillende dingen.Uw kredietgeschiedenis is een volledig overzicht van uw financiële verleden – uitgevoerde betalingen, krediet aangevraagd, ontvangen krediet, faillissementen, faillissementen – u begrijpt het wel.Uw kredietscore is een samenvatting van alle factoren in uw kredietgeschiedenis, samengevat in één cijfer.

Dus waarom zou uw kredietscore van invloed kunnen zijn op uw kansen op het verkrijgen van een goedkope ziektekostenverzekering?in het Gemenebest van Virginia?

Nou, ​​als je een slechte kredietscore hebt, kunnen zorgverzekeraars je meer in rekening brengen voor een ziektekostenverzekering dan iemand met een goede kredietscore.Grote verzekeringsmaatschappijen kunnen ook een specifieke lijst opstellen van zorgverzekeraars onder hen die u een ziektekostenverzekering kunnen aanbieden op basis van uw kredietscore.

Als u helemaal geen krediet heeft, bijv., u heeft geen kredietscore, de zorgverzekeraar zal u op twee manieren behandelen: alsof u een neutrale kredietscore heeft, of specialiseer hun acceptatiebeleid voor uw zorgverzekering op basis van het feit dat u geen kredietscore heeft.

Vergeet niet dat een zorgverzekeraar inderdaad kan weigeren u een ziektekostenverzekering aan te bieden – laat staan ​​een goedkope ziektekostenverzekering – in het Gemenebest van Virginia als ze niet tevreden zijnmet uw kredietscore.Ze kunnen echter niet weigeren uw zorgverzekering te verlengen op basis van uw kredietscore.

Om uzelf op de hoogte te houden, kunt u uw kredietscore controleren voordat u begint met zoeken naargoedkope ziektekostenverzekering in het Gemenebest van Virginia.

Je bent misschien geïnteresseerd in