1. Homepage
  2. Gezondheid

Hoe u de beste tarieven krijgt voor ziektekostenverzekeringen in Maryland

Hoe u de beste tarieven krijgt voor ziektekostenverzekeringen in Maryland
0

Hoe u de beste tarieven krijgt voor ziektekostenverzekeringen in Maryland

Zorgverzekeringstarieven in Maryland, zoals in het hele land, zijn in de stratosfeer en er komt geen einde aanin zicht tot hun opkomst.Het is zo erg geworden dat bijna 17% van alle inwoners van Maryland de ziektekostenverzekering helemaal niet meer kan betalen.

Als uw werkplek een ziektekostenverzekering aanbiedt, kunt u overwegen om u aan te sluiten.Een collectieve zorgverzekering is bijna altijd goedkoper dan een individuele zorgverzekering.Als uw bedrijf echter geen ziektekostenverzekering aanbiedt of als u een zelfstandige bent, zult u andere manieren moeten vinden om uw zorgverzekeringskosten laag te houden.

Hoe meer u bereid bent te betalenbetalen voor wat “co-pays” wordt genoemd, hoe lager uw maandelijkse premie zal zijn.Co-pays zijn betalingen die u doet telkens wanneer u de dokter of de ER bezoekt of laboratoriumtests ondergaat of bijna elke andere gezondheidszorg ontvangt.Als u uw eigen bijdrage verhoogt van 25% naar 50% (wat betekent dat u de helft van elk doktersbezoek betaalt enz.), zou u uw maandelijkse zorgpremie met minimaal 25% tot 35% moeten kunnen verlagen..

Als u de zorg nog steeds niet kunt betalen, wordt het misschien tijd om op een geheel nieuwe manier na te denken over uw zorgverzekering.Van oudsher hebben mensen naar een ziektekostenverzekering gekeken als iets dat alle of een groot deel van hun jaarlijkse zorgkosten betaalde.Maar wat als u vanuit een ander perspectief naar de zorgverzekering zou gaan kijken?

Wat als de zorgverzekering niet iets was waarmee u elk doktersbezoek kunt betalen?Wat als u in plaats daarvan de ziektekostenverzekering ziet als een reddingsboei die er alleen is om te voorkomen dat u ten onder gaat in het geval van een ernstige ziekte of een plotselinge ramp?

Wat alsje denkt alleen aan een ziektekostenverzekering als iets dat er is om je huis en je levenslange accumulatie van activa te beschermen in het geval van een grote gezondheidscrisis die anders alles wat je je hele leven hebt gespendeerd in een oogwenk zou wegvagen?

Als u in deze termen over ziektekostenverzekeringen gaat nadenken, kunt u overwegen een goedkope polis met hoog eigen risico aan te schaffen.Met een hoog eigen risico bedoelen we een polis met een eigen risico van $ 2000 of zelfs hoger.

Het is duidelijk dat zo’n polis je ziektekosten in een normaal jaar niet zal helpen betalen.U betaalt 100% van de bezoeken aan uw dokterspraktijk, 100% van de SEH-bezoeken, 100% van het routinelaboratoriumwerk, enzovoort.Wat deze verzekering doet, is garanderen dat wat er ook gebeurt, welk ongeval u ook overkomt of welke plotselinge en onverwachte ziekte plotseling toeslaat, het hoogste bedrag dat u voor uw ziektekosten moet betalen, is $ 2.000 – of welk eigen risico u ook heeft besloten.

Op deze manier fungeert uw ziektekostenverzekering als een schild dat uw spaargeld, uw huis en al uw andere bezittingen beschermt.

Maarongeacht welk type dekking u kiest, u kunt nog steeds de beste tarieven voor ziektekostenverzekeringen in Maryland krijgen als u online gaat en ziektekostenverzekeringen en prijzen vergelijkt op 2 of meer van de sites die speciaal zijn ontworpen om u snel engemakkelijke vergelijkingen.Door de extra tijd te nemen om prijzen op ten minste 2 verschillende websites te vergelijken, maakt u meer kans om de absoluut, beslist beste tarieven voor ziektekostenverzekeringen in Maryland te vinden, waardoor u jarenlang jaar na jaar geld kunt besparen.

Je bent misschien geïnteresseerd in