1. Homepage
  2. Economie

Hoe u vanaf vandaag uw gaskosten met 50% kunt verlagen!

Hoe u vanaf vandaag uw gaskosten met 50% kunt verlagen!
0

Hoe u vanaf vandaag uw gaskosten met 50% kunt verlagen!

Hoe u uw benzinekosten met 50% kunt verlagen, door middel van een stapsgewijze methode,vanaf vandaag door slechts 1 uur per maand te besteden

Inleiding

Nu de benzineprijzen steeds hoger blijven stijgen, zoeken veel mensen naar manieren om hun brandstofrekening te verlagen.Hoewel er veel verschillende ideeën naar voren zijn gebracht;sommige zijn niet geschikt voor alle consumenten omdat ze naar hun werk moeten pendelen;financieel niet in staat zijn om hun bestaande voertuig in te ruilen voor een kleinere auto of om andere redenen.

Daarom is het belangrijk om te begrijpen dat er;in feite manieren waarop u uw benzinekosten daadwerkelijk kunt verlagen zonder drastische maatregelen te nemen.

U kunt vrij gemakkelijk beginnen met het verlagen van de hoeveelheid geld die u aan benzine moet uitgeven door te leren hoe u uw auto op dergelijkeeen manier waarop hij daadwerkelijk minder benzine verbruikt.

In dit boek zal ik veel verschillende manieren bespreken waarop u echte verschillen kunt zien in de hoeveelheid geld die u aan benzine uitgeeft door uw auto anders te manoeuvreren.

Voordat we ingaan op de vele verschillende manieren waarop u het brandstofverbruik van uw voertuig kunt verbeteren, is het belangrijk om eerst de basisprincipes van het brandstofverbruik te bespreken.

Dit zal niet lang duren., ingewikkelde uiteenzetting over de gedetailleerde aard van voertuigmotoren, maar het geeft u een eenvoudige en duidelijke manier om te begrijpen hoe uw voertuig brandstofzuinigheid bereikt en vooral;hoe u het brandstofverbruik van uw voertuig nauwkeurig kunt berekenen.

Wanneer u werkt aan het verhogen van het brandstofverbruik van uw voertuig, is het belangrijk om een ​​logboek bij te houden van het aantal gereden kilometers per gallon van uw auto, zodat u het meteen merkt als er wijzigingen zijn.Deze veranderingen kunnen erop wijzen dat uw auto mogelijk onderhoud nodig heeft, wat we later zullen bespreken;kan een groot verschil maken in uw brandstofverbruik.

De meeste voertuigen, in ieder geval de nieuwere modellen, worden geleverd met een handige kleine sticker wanneer u uw aankoop doet, waarop staat wat voor soort brandstofverbruik u kunt verwachtenop dat voertuig.Hoewel dit een handige meter kan zijn, zal het u niet precies vertellen wat voor soort brandstofverbruik uw voertuig over vijf jaar ontvangt;zelfs zes maanden later.

Als ze er eenmaal een gewoonte van hebben gemaakt om hun brandstofverbruik vast te leggen op basis van feitelijke feiten, zijn veel mensen vaak verbaasd over het verschil tussen het brandstofverbruik dat ze zouden moeten behalen met hun gekozen voertuigen het brandstofverbruik dat ze daadwerkelijk ontvangen.

Gelukkig, met een beetje kennis;je kunt dat veranderen.

Het is een goed idee om een ​​notitieboekje of dagboek in je auto te bewaren, samen met een pen of potlood, zodat je snel informatie kunt noteren over je brandstofverbruik wanneer je tanktuw voertuig op.Wachten tot je weer op kantoor of thuis bent en het lukraak op stukjes papier schrijven, werkt niet goed.

Maak er een gewoonte van om het te doen wanneer je de informatie invult en bewaart in dedezelfde plaats en u zult merken dat het veel gemakkelijker en sneller te hanteren is.

Bekijk de onderstaande legenda om te begrijpen hoe u snel en eenvoudig uw brandstofverbruik kunt berekenen en registreren.

Datum.: Dit is de datum waarop u gas koopt.Dit helpt u bij het budgetteren voor benzine door u te laten zien hoe vaak u tankt.

Kilometerteller: noteer in deze kolom de kilometerstand van de auto wanneer u benzine koopt.

Reisbeurt.: Een manier om gemakkelijk en snel uw brandstofverbruik te bepalen, is door uw dagteller elke keer dat u tankt op 0 te zetten.Dit kan u helpen bepalen hoe ver u reist tussen tanks met gas.

Gallons: dit is de hoeveelheid gas die nodig is om de tank opnieuw te vullen.Zorg er bij het vullen van uw benzinetank altijd voor dat u de hendel van de benzinepomp vergrendelt en laat deze vervolgens automatisch uitschakelen.Duw het nooit verder door de tank bij te vullen.Zo weet u zeker dat u elke keer een volle tank benzine heeft.

MPG: dit is het aantal mijlen per gallon dat u krijgt voor een tank benzine.

Opmerkingen: deze kolom is handig vooraantekeningen maken over factoren die van invloed kunnen zijn op het brandstofverbruik van uw voertuig.Mocht u deze week met winterbanden moeten rijden;bijvoorbeeld of als u een tocht hebt gemaakt op bijzonder ruig terrein.Noteer alles wat eventuele significante afwijkingen in het brandstofverbruik van uw voertuig zou kunnen verklaren.

Hier volgt een snelle manier om uw benzineverbruik te bepalen.Deel eenvoudig het aantal kilometers dat u heeft afgelegd sinds uw laatste tankbeurt door het aantal onlangs gekochte gallons.Om bij te houden hoeveel mijlen u heeft afgelegd sinds uw laatste tankbeurt, kunt u een van de volgende twee methoden gebruiken.

Zet de dagteller op 0 na elke tankbeurt of noteerde kilometerstanden en bereken deze op die manier.

Als u het brandstofverbruik van uw voertuig registreert, is het belangrijk om te beginnen met een volle tank benzine.Ga gewoon door met rijden (houd rekening met de tips die u later zult lezen!) en tank weer wanneer de tank voor ¼ vol is.Wanneer het deze markering bereikt, is het tijd om uit te zoeken wat voor soort kilometerstand u daadwerkelijk krijgt.

Als u uw benzineverbruik wilt berekenen, deelt u het aantal gereden kilometers door het aantal verbruikte liters benzine.Meestal kom je niet op mooie, even ronde getallen.Normaal gesproken heb je breuken;zoals 265,3 mijl en 14 gallon benzine.

Daarom is het een goed idee om ook een kleine rekenmachine bij je dagboek te houden (tenzij je gewoon heel goed bent in staartdelingen), zodat jenauwkeurige berekeningen.Zorg er altijd voor dat u correct berekent en schat of gok niet.

Houd er rekening mee dat u niet kunt verwachten dat u elke keer hetzelfde benzineverbruik ontvangt.Soms zijn er factoren die u niet kunt beheersen waardoor uw benzineverbruik fluctueert;maar het gaat erom dat je een duidelijk patroon begint te zien.

Nadat je een tijdje je brandstofverbruik hebt berekend, begin je dat patroon te zien.Het belangrijkste hier om te begrijpen is uw gemiddelde brandstofverbruik.Ook dit is heel eenvoudig te berekenen.Stel dat uw berekeningen voor de afgelopen weken er ongeveer zo uitzien: 21, 19, 23, 27, 17, 26.

Als u het gemiddelde brandstofverbruik van uw voertuig wilt weten, telt u deze getallen op en vervolgensdelen door het aantal cijfers dat je gemiddeld hebt.Dus in dit voorbeeld;ons gemiddelde brandstofverbruik zou 133 gedeeld door 6 zijn;dat zou 22,16 mpg zijn.

Ted Ljungqvist

www.optimaldriving.com

Je bent misschien geïnteresseerd in