1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Hoe persoonlijke ontwikkeling te maximaliseren door mentale spam onmiddellijk te stoppen

Hoe persoonlijke ontwikkeling te maximaliseren door mentale spam onmiddellijk te stoppen
0

Hoe u persoonlijke ontwikkeling maximaliseert door mentale spam onmiddellijk te stoppen

Wist u dat de enige reden waarom mensen falen in hun inspanningen voor persoonlijke ontwikkeling, is omdat ze huneigen overtuigingen in de weg staan?

Je zult mensen tegenkomen die zeggen dat er omstandigheden waren waar ze geen controle over hadden waardoor ze moesten stoppen met hun inspanningen om zichzelf te verbeteren, maar dat iszeer zelden de waarheid van de zaak.

Ja, het leven kan obstakels opwerpen die u moet overwinnen, maar als u echt toegewijd bent aan het maken van verbeteringen in uw leven,je zult een manier vinden om over, onder of om elke wegversperring heen te komen die je in de weg staat.

Maar aangezien de krachtigste gave die een mens heeft, zijn geest is,die kracht kan net zo gemakkelijk worden gebruikt om je te laten struikelen als om je naar nieuwe hoogten te tillen.

In feite, in een samenleving die gevuld is met schijnbaar nooit-het beëindigen van de toevoer van negativiteit, een toenemend gebrek aan vrije tijd en een voortdurend groeiende lijst met taken die een bepaalde persoon moet uitvoeren, is het geen verrassing dat mensen moeite hebben om op het goede spoor te blijven met hun persoonlijke ontwikkelingsinspanningen.

De truc om uit die vicieuze cirkel te komen, is te erkennen dat het je eigen geest is die je laat geloven dat de omstandigheden van je leven je in de weg kunnen staan, enuw geest wanneer dat gebeurt.

Stel dat u bezig bent financieel zeker te worden.U concentreert zich op dat doel en u wordt geïnspireerd om actie te ondernemen voor zakelijke ondernemingen, nieuwe producten te maken of nieuwe services aan te bieden.

De normale loop van het menselijke denkproces is om danbegin meteen na te denken over alle dingen die uw succes in de weg zullen staan.

Misschien heeft de zakelijke onderneming waarbij u betrokken wilt raken, middelen nodig die u nietheb geen gemakkelijke toegang tot.Misschien vergen de producten die u wilt maken veel tijd.Misschien ziet u geen gemakkelijke manier om de nieuwe service aan te bieden waar u aan heeft gedacht.

Een ander voorbeeld is afvallen.Je besluit dat je het eindelijk gaat doen en goed gaat sporten en eten, en je raakt enthousiast over de gezondere (en kleinere) persoon die je gaat worden.

Eensnogmaals, je mentale wegversperringen springen in de weg.Je begint na te denken over hoeveel tijd je elke dag nodig hebt om te trainen.Je denkt erover na hoeveel moeilijker het zal zijn om je voor te bereiden en toegang te hebben tot gezond voedsel.Je begint na te denken over hoe druk je het fysiek en mentaal al hebt, en hoe het opruimen van je gezondheid je leven nog meer onder druk zal zetten.

Er zijn talloze voorbeelden, net als detwee die werden vermeld met betrekking tot financiën en gezondheid, maar het proces is altijd hetzelfde.Je besluit een aantal positieve veranderingen in je leven aan te brengen, maar dan praat je jezelf er meteen vanaf.

De eenvoudige manier om dit proces te stoppen, is door een woord of eenzin die u kunt gebruiken om de negatieve en ontkrachtende gedachten die in u opkomen onmiddellijk weg te vagen wanneer u nadenkt over uw persoonlijke ontwikkelingsinspanningen.

Het kan een eenvoudig krachtig woord zijn, zoals ‘Volgende!”of iets diepgaanders, zoals ‘Ik heb de controle over mijn vermogen om _________________ te bereiken en niets staat me in de weg!’

Je kunt elk woord bedenkenof zin die op persoonlijk niveau voor u werkt, maar de sleutel tot succes met deze methode is om deze consequent te gebruiken, vooral in de eerste 30 dagen van uw inspanningen voor persoonlijke ontwikkeling.

Het is een bekend feit dat het 3 tot 4 weken duurt voordat een nieuwe gewoonte volledig ingeburgerd is in onze levensstijl, en dat feit geldt zowel voor mentale denkprocessen als voor de daadwerkelijke taken die betrokken zijn bij uw inspanningen voor zelfverbetering..

Deze methode lijkt simplistisch, en dat is precies waarom veel mensen zullen denken dat het niet effectief is.Een andere negatieve menselijke gewoonte is dat we de neiging hebben om alleen waarde aan iets toe te kennen als we er veel geld voor moeten uitgeven, of als het iets is dat een enorme inspanning van onze kant gaat vergen.

Deze eenvoudige maar effectieve techniek voor zelfverbetering past bij geen van beide beschrijvingen.Het is eerder verbazingwekkend krachtig, maar toch belachelijk eenvoudig.

Als je een ontmoedigende gedachte hebt, verwerp je die onmiddellijk.Of die gedachten nu met willekeurige tussenpozen naar buiten komen, of dat ze constant opduiken, de oplossing is hetzelfde.Negeer elke ontkrachtende gedachte met je krachtige woord of zin elke keer dat een dergelijke gedachte in je opkomt.

Voor je het weet, heb je niet alleen consistent actie ondernomen op wat je initiaal ook isdoel was, maar je zult jezelf eenvoudig en gemakkelijk opnieuw hebben geprogrammeerd voor blijvend succes in de toekomst.Je hebt ook een ijzersterke basis van zelfvertrouwen opgebouwd waar je de rest van je leven op kunt vertrouwen!