1. Hoofdpagina
  2. Gezondheid

Hoe u geld kunt besparen en korting kunt krijgen op een ziektekostenverzekering in Alabama


0

Hoe u geld kunt besparen en een ziektekostenverzekering met korting kunt krijgen in Alabama

Zorgverzekering is een groot probleem voor de meeste Amerikanen, zoals u waarschijnlijk weet.Zelfs inwoners van Alabama die een collectieve ziektekostenverzekering hebben, geven toe dat voor minstens de helft van hen hun maandelijkse premie een zware druk vormt op de gezinsfinanciën, en maar liefst 16% van alle inwoners van Alabama heeft helemaal geen ziektekostenverzekering, voornamelijk omdatkosten.

Het is duidelijk dat bijna iedereen hier in Alabama op zoek is naar manieren om geld te besparen en een ziektekostenverzekering met korting af te sluiten. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen, kleine veranderingen die je kunt aanbrengen,dat zal de ziektekostenverzekering betaalbaarder maken.

Laten we beginnen met kinderen.Als u kinderen heeft die 18 jaar of jonger zijn en u kunt geen zorgverzekering vinden die hen accepteert of die u zich kunt veroorloven, dan is er wellicht een oplossing.De staat Alabama heeft een programma genaamd AL-Kids dat tegen lage of geen kosten gezondheidszorg biedt aan jonge kinderen.Naast AL-Kids heeft Alabama verschillende andere verzekeringsprogramma’s die studenten, zwangere vrouwen en meer dekken.

Voor mensen die niet in aanmerking komen voor een van de door de staat gesponsorde programma’ser zijn nog verschillende dingen die u kunt doen om de kosten van uw zorgverzekering te verlagen.

Het is duidelijk dat een collectieve zorgverzekering goedkoper is dan een individuele zorgverzekering.Als uw werkplek geen collectieve zorgverzekering biedt, heeft u mogelijk nog andere alternatieven.Neem contact op met groepen, clubs of organisaties waartoe u behoort – zelfs kerkelijke groepen bieden soms een collectieve ziektekostenverzekering aan.Praat met je vrienden over groepen, organisaties of clubs waartoe ze behoren en die mogelijk een collectieve ziektekostenverzekering aanbieden – er zijn er veel meer dan je waarschijnlijk weet.

Als jelaat zakelijk bij een zorgverzekeraar checken of u in aanmerking kunt komen voor een collectieve zorgverzekering.Soms is het zelfs mogelijk als uw enige werknemer uw echtgenoot is.

Rook niet en gebruik geen tabaksproducten.Rokers (en mensen die kauwen) betalen veel meer voor een ziektekostenverzekering dan niet-tabaksgebruikers.

Als u te zwaar bent, gaat u ook meer betalen voor uw ziektekostenverzekering.Het goede nieuws is dat zelfs als u maar een klein beetje kunt afvallen, u soms een trede lager kunt komen te staan ​​in de gewichtstabel van de verzekeringsmaatschappij. Als dat gebeurt, kunt u honderden euro’s per jaar besparen op uw verzekeringskosten.

Doe niet mee aan gevaarlijke of extreme sporten of hobby’s en rijd niet in een sportieve, snelle auto.

Hoeveel van eenkunt u elke keer dat u uw arts bezoekt een eigen bijdrage betalen?U moet hierover nadenken en eerlijk tegen uzelf zijn, maar als u een eigen bijdrage van 50% kunt betalen, betaalt u elke maand aanzienlijk minder voor uw ziektekostenverzekering.Als u uw arts af en toe bezoekt, kan dit een uitstekende manier zijn om geld te besparen op uw zorgverzekering.

Dan is er uw eigen risico.Nogmaals, u moet deze vraag zorgvuldig overwegen en u moet absoluut eerlijk zijn tegen uzelf, maar hoe meer u het zich kunt veroorloven om elk jaar uit eigen zak te betalen voor uw gezondheidszorg voordat u uw verzekeringsmaatschappij vraagt ​​om te beginnen, hoe minderu betaalt elke maand premie.

Ga nu online en zoek ten minste 3 websites die zijn ontworpen om u de prijzen voor ziektekostenverzekeringen in Alabama van verschillende verzekeringsmaatschappijen te laten vergelijken.Zorg ervoor dat u dezelfde informatie invoert in de formulieren op ten minste drie verschillende websites, zodat uw vergelijkingen geldig zijn en u er zeker van kunt zijn dat u prijzen van zoveel mogelijk verschillende bedrijven ziet.

Als je dat hebt gedaan, hoef je alleen nog maar de beste prijs te kiezen en je bent klaar.U heeft nu al het mogelijke gedaan om geld te besparen en een ziektekostenverzekering met korting af te sluiten in Alabama.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter