1. Hoofdpagina
  2. Cyberbeveiliging

Hoe ons een eenmalige creditcard te geven

Hoe ons een eenmalige creditcard te geven
0

Een eenmalige creditcard gebruiken

Veel mensen maken zich zorgen over het online gebruik van hun creditcard, en terecht.Het is geen geheim dat er in cyberland veel oplichters zijn die als enige doel hebben zoveel mogelijk consumenten op te lichten om winst te maken.Veel van deze creditcardfraude is ongelooflijk geavanceerd en moeilijk te detecteren.Dus wat kan de gemiddelde consument doen om zijn plannen te dwarsbomen?Een eenvoudige oplossing is het gebruik van eenmalige creditcards voor uw online aankopen.

Wat is een eenmalige creditcard?

Er zijn eenpaar namen die deze eenmalige creditcards dragen.U hoort ze misschien gecontroleerde betaalkaarten of misschien wel virtuele accountcreditcards.Hoe ze ook heten, ze beschermen de veiligheid van uw gewone creditcards.

In eenvoudige bewoordingen werken deze eenmalige creditcards doordat u online aankopen kunt doen met eencreditcard die is gekoppeld aan uw gewone creditcardrekening, maar u hoeft niet uw daadwerkelijke creditcardnummer (van de gewone kaart) te gebruiken om de aankoop te doen.Met andere woorden, de eenmalige creditcard kan fungeren als buffer of filter tussen uw gewone creditcardgegevens en de gegevens die u gebruikt voor een online aankoop.Het is heel goed om uzelf te beschermen.

Een eenmalig creditcardnummer verloopt meestal al na één aankoop of gebruik.Dit geldt niet voor alle soorten, dus zorg ervoor dat u dit controleert voordat u begint en kies het type dat het beste bij u past.

Consumenten die zich misschien afvragen wat het voordeel is vandeze kaarten moeten begrijpen dat door het gebruik van een eenmalige creditcard, als uw informatie op de een of andere manier wordt gestolen, de kaartinformatie voor eenmalig gebruik die ze krijgen waardeloos is, aangezien u het accountnummer voor eenmalig gebruik dat aan die specifieke kaart is gekoppeld, al hebt gebruikt.

Bovendien heeft u, omdat u uw normale creditcardnummer niet heeft gebruikt, dat account beschermd tegen invallen.Iedereen die het creditcardnummer heeft laten hacken, kan bevestigen hoeveel problemen dit veroorzaakt en hoeveel tijd het kost om het probleem op te lossen.

Als het gebruik van een eenmalige creditcard lijkteen goed idee voor u en u wilt er een aanschaffen, de eerste plaats om te controleren is bij uw huidige creditcardmaatschappij.Steeds meer bedrijven beginnen deze kaarten aan te bieden, omdat het zowel hen als u beschermt tegen frauduleuze claims en regelrechte diefstal.De meeste kaarten hebben een gratis nummer op de achterkant en u moet dat nummer bellen om te zien of uw bedrijf deze service momenteel aanbiedt.U kunt ook kijken naar het systeem dat PayPal momenteel aanbiedt.

Bijna alle consumenten die een eenmalige creditcard gebruiken, kunnen hun rekeningen en hun persoonlijke informatie beter beschermen tegenhackers en dieven.Ze kunnen ook met vertrouwen online winkelen.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter