1. Homepage
  2. Wetenschap

Hoe je je voor minder kunt kleden als de modellen!(2)

Hoe je je voor minder kunt kleden als de modellen!(2)
0

Hoe je je voor minder kunt kleden als de modellen!

Er goed uitzien kan een fulltime baan zijn, maar je kunt ook op een slimme manier mooi blijven.Er zijn verschillende manieren waarop je jezelf er goed uit kunt laten zien zonder veel tijd of geld in het proces te investeren.Met dit artikel kun je profiteren van wat schoonheidsprofessionals al weten.

Het nippen van frisdrank met een rietje dat van je tanden af ​​en richting de achterkant van je mond is geplaatst, vermindert de hoeveelheiduw tanden in contact komen met glazuureroderende stoffen zoals frisdrank.Gebruik altijd een rietje om frisdrank en andere soortgelijke dranken te drinken.Dit helpt erosie van het glazuur te voorkomen en zorgt ervoor dat je tanden er fantastisch blijven uitzien.

Vernieuw nagellak met nagellakremover.Als je favoriete flesje nagellak een beetje dik wordt, giet dan een paar druppels nagellakremover in het flesje en schud.Hierdoor wordt de nagellak losser en dunner, zodat je er nog een paar laagjes uit kunt halen.

Het verzorgen van je wenkbrauwen is een beauty must.Weersta de drang om je wenkbrauwen te veel te plukken en ze weer te laten groeien voordat je voor een nieuwe vorm of boog gaat.Als u niet zeker weet hoe u uw wenkbrauwen moet verzorgen, maak dan een afspraak om ze te laten vormen en epileren, te laten rijgen of te laten waxen.

Natuurlijke schoonheid begint van binnen,Het is dus verstandig om van binnen en van buiten voor uw lichaam te zorgen, zodat u er op uw best uitziet.Goed eten, de juiste hoeveelheid beweging en frisse lucht krijgen, veel water drinken en veel slapen, dragen er allemaal toe bij dat je er op je best uitziet en je goed voelt.

Een eenvoudige maniertip voor volle en mooi ogende lippen is om voor de glanzende look te gaan.Probeer de randen van de lippen te omlijnen met een concealerborstel die twee tinten dieper in de bronzer is gedompeld dan de tint van uw huid.Gebruik dan een top-out met een koraal-, perzik- of goudglans.

Om jezelf een instant facelift te geven, breng je gewoon een streep blush aan langs de bovenkant van je wangen.De kleur trekt de aandacht naar boven, waardoor uw gezicht een strakkere, jeugdiger uitstraling krijgt.Als je een bleke huid hebt, krijg je het beste effect met lichtroze.Degenen met een donkerdere huid moeten roze tinten kiezen.

Make-up aanbrengen is een vaardigheid die moet worden geleerd.Een goede vuistregel bij het kiezen van een oog- en lipkleur is om het een of het ander te benadrukken, maar niet beide.Als u wilt dat de aandacht naar uw lippen wordt getrokken, ga dan zachter te werk met de oogmake-up en andersom.Als je een dramatischer oog wilt, kies dan voor een neutrale kleur voor je lippen.

Er goed uitzien is zowel een kunst als een wetenschap.De bovenstaande tips zijn bedoeld om u te helpen begrijpen wat er bekend is over de wetenschap van schoonheid, en om u te helpen uw eigen persoonlijke tintje toe te voegen, zodat u er uniek en interessant uit kunt zien.Stop met het verspillen van tijd en geld aan schoonheidstrucs en begin er vandaag nog goed uit te zien.

Je bent misschien geïnteresseerd in