1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Verbeter uw zelfbeeld – Verbeter uw Home Based Business

Verbeter uw zelfbeeld – Verbeter uw Home Based Business
0

Verbeter uw zelfbeeld – verbeter uw thuisbedrijf

Hoe u over uzelf denkt, is essentieel voor uw succes en geluk.U kunt uw gewenste doelen bereiken met de juiste tools.Een regelmatige mentale training houdt je zelfbeeld in vorm.

Zelfbeeld

De meesten van ons werken niet aan ons zelfbeeld.We strijden ertegen, geloven niet en negeren het bestaan ​​ervan.Het is echter nauw verbonden met het succes of falen van een onderneming.Zelfbeeld is je ware mening over jezelf.De geschiedenis herhaalt zich wanneer we geen aandacht besteden aan de behoeften van ons zelfbeeld.Verbeter je zelfbeeld, door de volgende stappen in de praktijk te brengen, zul je verbluffende resultaten zien.

Zelfdiagnose

Maak een lijst van alle negatieve gedachten die je over jezelf hebt.Dingen als “Ik sta te laat op, ik stel uit, wat als het niet werkt?”enz. Schrijf dan nog een lijst met alles wat positief over jezelf is.Maak deze lijst langer dan de eerste.Gebruik alleen positieve taal.“Ik ben een goede luisteraar, ik ben altijd op tijd” enz. Zet nu uw negatieve om in positieven.”Ik sta laat op” wordt “Ik kan vroeg opstaan”.Deze nieuwe lijst wordt je actieve lijst voor verbetering.

Beslis over je nieuwe zelfbeeld

Gebruik je verbeterlijst om een ​​nieuw beeld voor jezelf te maken.Visualiseer regelmatig dat je alles op je lijst doet en bent.Geef levendig de gebieden van je leven weer die je aan het veranderen of verbeteren bent.Als je ’s avonds naar bed gaat, besteed dan 5-10 minuten aan het kijken naar de nieuwe jij.Je bent misschien dunner, gelukkiger, wijzer enz. Deze mentale beelden hervormen je zelfbeeld en versterken je verlangens.De hersenen maken geen onderscheid tussen de werkelijkheid en wat levendig wordt voorgesteld.U kunt uw gewenste afbeeldingen werkelijkheid maken.Bepaal je nieuwe afbeelding en ga er mentaal mee aan de slag.

Concentreer je op succes.

Houd dagelijks een dagboek bij waarin je al je successen opsomt.Naarmate je vordert, zal het aantal inzendingen groeien.Je zelfbeeld zal je lijst met verbeteringen versterken en weerspiegelen, waardoor de nieuwe jij positief wordt versterkt.

Werk in het heden

Veel mensen blijven hangen in fouten uit het verleden of maken zich zorgen over de toekomst.NU is het enige moment dat je kunt controleren.Chris Widener zegt dat tijd belangrijker is dan geld.We kunnen altijd meer geld verdienen, maar nooit meer tijd.Ga veel sneller vooruit door u te concentreren op wat u nu kunt bereiken.

Maak een levensplan.

Maak uw plan in drie delen

Hoe ik wil zijn.Schrijf hier je lijst en voeg een datum toe waarop je elk item zult bereiken.

Wat ik wil hebben.Maak een lijst met dingen die je wilt kopen, voeg foto’s toe en de datum waarop je ze wilt hebben.

Wat ik moet doen.Schrijf hier het plan op van hoe u het bovenstaande gaat bereiken.

Dit is het stellen van doelen.Zorg ervoor dat uw doelen echt, realistisch en goed gedefinieerd zijn.

Er zijn talloze cd’s en boeken gewijd aan het stellen van doelen.Als je er geen hebt, raad ik je aan om NU te kopen.

Bevestigingen

“Elke dag word ik in elk opzicht beter en beter”.

De snelste manier om naarzelfbeeld verjongen is om het talloze keren per dag te versterken.Zorg dat je flitskaarten bij je hebt, op je bureau, in de auto, badkamer, naast het bed.Gebruik korte affirmaties om positieve beelden in je hoofd op te roepen.

Maak dagelijks tijd vrij om aan je zelfontwikkeling te werken.Met een positief zelfbeeld groeit je kracht en nemen je zwaktes af.Het volgen van het bovenstaande impliceert zelfdiscipline en een verlangen om iets te bereiken.Wees gefocust en uw zelfbeeld en zaken zullen stijgen.

Je bent misschien geïnteresseerd in