1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Verbeterd oogzicht

Verbeterd oogzicht
0

Verbeterd oogzicht

Heeft u het gevoel dat u ’s ochtends wakker wordt en dat alles wazig is?Niet in staat zijn om je shoo vast te binden, je aan te kleden of zelfs maar de gootsteen te vinden om je gezicht te wassen.De teleurstelling als je bril breekt, op het belangrijkste moment.Beëindig altijd je reis of een andere leuke activiteit.Ga op een koude dag een warme kamer binnen en wacht 10 minuten tot de mist van je bril is verdwenen.Om nog maar te zwijgen van de drukwonden op je neusbrug en achter in je oren.

Je zou kunnen denken dat contactlenzen de oplossing zijn voor zijn probleem, zoals ik jaren geleden al dacht.Ik heb contactlenzen gecontroleerd.Maar ze krassen in mijn ogen, schakelden over op zachte lenzen die in mijn ogen bleven bewegen en veroorzaakten verschillende ooginfecties.Het slechtste deel van het dragen van contactlenzen is het winderige weer of zelfs wat stof in je ogen.Kortom, ik heb ze ook moeten opgeven.En dan hebben we het nog niet eens over de enorme investeringen en het onderhoud dat je je moet veroorloven.

Toen moest ik weer aan mijn bril, mijn zelfvertrouwen ging achteruit en ik kon niet uitgaan of genietenalle watergerelateerde of balspellen.Ik wist dat ik de lasercorrectie-operatie niet zou doen. Ik heb een neef die haar gezichtsvermogen in één oog verloor en haar andere oog ernstig beschadigde.Ik wil echt de rest van mijn leven zien, dus ik zal dat moeten opgeven.

Op dit punt ben ik mijn eigen onderzoek begonnen om een ​​remedie voor mijn ogen te vinden of om gewoon te verbeterenoog visie.Ik heb gemerkt dat mijn doktoren me hetzelfde of slechtste hielden als mijn oogrecept omhoog ging en het enige wat ze deden was een dikkere lens geven.Ik ben erachter gekomen dat astigmatisme kan worden genezen en dat het niet iets is waarmee ik moet leven.Ik ben erachter gekomen dat ik mijn ogen moet voorbereiden op de komende dag, voeding, vitamines en mineralen moet consumeren en moet ontspannen, wat een van de belangrijkste factoren is.

Het ding dat uiteindelijk,samen met alle ontspanning en speciale voedselingrediënten, hielp me bij het sporten.

Ik heb mezelf een schema opgelegd van sporten en ontspannen en na drie maanden begon ik enige echte verbetering in mijn gezichtsvermogen te zien.Vandaag heb ik 90% van mijn oorspronkelijke zicht teruggekregen, ik zie niet perfect, maar ik red het zonder enige hulp en ik ben erg blij, ik kijk uit naar meer verbetering in de toekomst.

De oefeningen zijn heel eenvoudig.Iedereen kan ze uitvoeren, en ze kosten ook erg weinig tijd.Ik voer drie soorten oogoefeningen uit en ontspan ertussen.De ontspanning is gewoon mijn handen voor mijn gesloten ogen plaatsen.

Je bent misschien geïnteresseerd in