1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

In de geest van een Super Affiliate

In de geest van een Super Affiliate
0

In het hoofd van een Super Affiliate

Ik ken maar één risicoloze manier om vervroegd met pensioen te gaan, terwijl je lui bent.

Hetdraait allemaal om het zijn van een Super Affiliate.

Door gebruik te maken van de middelen van andere mensen via een systematische strategie, is hier uw elixer om uw weg naar internetrijkdom te manoeuvreren.

Terwijl andere ondernemers blevenTerwijl ik hun tijd verspilde met eindeloos onderzoek naar het maken van producten, genoot ik van de ultieme levensstijl van een Super Affiliate, spelend met zoekmachines… strategie na strategie bedenken, conceptualiseren en realiseren.

Feiten die u moet weten…

De “super affiliate game” is meedogenloos…

De concurrentie is verstikkend.

Krachtige affiliate marketing ploegt in diepgaande marketingkennis,de steeds veranderende technologie onder de knie krijgen en een diepgaand inzicht hebben in marktsegmentatie.

Super Affiliates spelen graag vies…

Als je als affiliate marketeer ethische parameters van je af zou kunnen schudden, zou jezou onbewust beginnen op te duiken, zich te verankeren en een nucleair-achtige mentaliteit aan te nemen die 100% is geprogrammeerd om ‘conventioneel denken’ op een zijspoor te zetten, en zo reflectief meer geld te verdienen met elk bedrijf.

Geld verdienen is meer geld verdienen aan elk bedrijf.een gewoonte…

Gedurende verschillende cybertijdperken heb ik gesnuffeld in de hoofden van ’s werelds beste aangesloten marketeers en ze lijken allemaal één element gemeen te hebben…

“Super Affiliates zijn spelleiders.”

Wetten worden gecreëerd door bandieten.In de chaotische geest van een superondernemer, als het gaat om het nemen van een cruciale zakelijke beslissing, straalt er een vernieuwende zwakheid van stille denkkracht uit in hun psyche.

Sommige mensen noemen ze louche.Anderen onethisch.Desalniettemin overtreffen hun verkoopcijfers de feiten.

Om de bovenstaande beweringen of deugden te versterken, zou ik een voorbeeld willen geven van het paradigma van de wetenschap als een toepassing, in de hedendaagse moderne bedrijfsconcepten:

Wetenschap is pragmatisch;goed of kwaad zijn niet “meetbaar”.Ethische variabelen of sensaties zijn niet verantwoordelijk voordat een wetenschappelijke deugd naar voren komt, in het licht van kennis.

In persoonlijke retrospectieve is het beheersen van technologische middelen en het toepassen ervan op uw bedrijf uw manier van miljoenen dollars om rijkdom te creëren,samen met een innovatieve eigenaardigheid, als partner of ondernemer.

Innoveer totdat al je tegenstanders ervan gaan watertanden…

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter