1. Homepage
  2. Economie

Is het mogelijk om met pensioen te gaan in de huidige economie

Is het mogelijk om met pensioen te gaan in de huidige economie
0

Is het mogelijk om een ​​pensioen te hebben in de huidige economie

Als u zich afvraagt ​​”Is het mogelijk om een ​​pensioen te hebben in de huidige economie?”goed nieuws is ja, dat is het.De mogelijkheid om al dan niet met pensioen te gaan, of met pensioen te gaan zoals u echt met pensioen wilt gaan, heeft minder te maken met de huidige toestand van de economie en meer met de toestand van uw persoonlijke economie.

Ziet u,veel mensen die voor hun financiën hebben gezorgd door veel te sparen, hun investeringen goed in de gaten te houden en binnen hun mogelijkheden te leven, worden helemaal niet geschaad door de huidige staat van de economie.

Is het mogelijk om met pensioen te gaan in de huidige economie?Alleen als u bereid bent uw steentje bij te dragen om het te laten gebeuren.Natuurlijk, hoe eerder u begint met het plannen van uw pensioen, hoe gemakkelijker het zal zijn.

U heeft niet alleen meer tijd om te sparen, maar ook meer tijd om te herstellen als uw plannen mislukken.

Een baanverlies of een ziekte kan alles zijn wat nodig is om uw pensioenspaargeld aan te spreken om het hoofd boven water te houden.Dus hoe eerder u begint, hoe meer tijd u heeft om mogelijk dit geld terug te krijgen dat u gedwongen heeft te gebruiken voor uw dagelijkse uitgaven.

Ik weet het natuurlijk nietu of uw persoonlijke situatie, dus ik kan u in dit korte artikel geen exact advies geven.Wat ik wel kan doen, is u enkele algemene richtlijnen geven die gewoonlijk op de meeste mensen van toepassing zijn.

Dit artikel kan u ook een goed startpunt bieden om uw financiëlezaken op orde.Hier volgen enkele punten waarmee u rekening moet houden:

1.Als u ervoor kiest een planner te zoeken om u te helpen uw financiën en uw pensioenplanning op schema te krijgen, zorg er dan voor dat u zorgvuldig kiest.

Niet alle planners zijn hetzelfde.Als u er zeker van wilt zijn dat u het best mogelijke advies krijgt voor u (en wie niet), wilt u misschien een RIA-planner gebruiken.Deze planners maken deel uit van een groep die ervoor zorgt dat ze een fiduciaire norm hebben waaraan ze moeten voldoen.

Met andere woorden, ze zijn wettelijk verplicht om alleen de dingen te doen die helpenu, volgens de wet moeten ze er alles aan doen om u het best mogelijke advies te geven.

Sommigen van u denken misschien “maar niet alle adviseurs werkenin mijn beste belang?”, nou nee, helaas werkt het zo niet.

Je ziet dat veel zogenaamde financiële adviseurs hun geld verdienen met commissies.Deze commissies worden alleen gegenereerd wanneer u een financieel product koopt of verkoopt.Dus als u niets koopt of verkoopt, verdienen ze geen geld.

Wat gebeurt er als de markt oververhit raakt en er echt geen aandelen zijn dieu zou moeten kopen omdat kopen op dit moment betekent dat u te veel betaalt?Denk je echt dat een verkoper in opdracht je zal vertellen om te wachten met kopen als ze weten dat ze geen geld zullen verdienen?Onwaarschijnlijk.

2.Zorg ervoor dat je op zijn minst wat basiskennis hebt over verloofden.U moet een partner zijn in uw investering en dat kunt u niet doen als u geen idee heeft hoe het allemaal werkt.

Als u deze stappen volgt, zult u nooit meerIk moet me afvragen: “Is het mogelijk om met pensioen te gaan in de huidige economie”.Wat de economie ook doet, je zult er klaar voor zijn… en dat zal niet fantastisch voelen!

Je bent misschien geïnteresseerd in