1. Hoofdpagina
  2. Onderwijs

Is online onderwijs beter?

Is online onderwijs beter?
0

Is online onderwijs beter?

Toen internet voor bijna iedereen overal ter wereld gemakkelijk toegankelijk werd, kwamen bijna alle soorten verbindingen en bedrijven beschikbaar.Een daarvan is online onderwijs.

In het verleden werd hoger onderwijs via een klas op de campus gegeven door een professor of instructeur.Tegenwoordig kan formeel onderwijs online worden gevolgd, met behulp van technologie voor snelle en directe communicatie.

Basis

Eerst wordt u geleerd hoe utoegang tot de website van de klassenmanager.De eerste instructie is hoe je een gebruikersnaam en een profiel maakt.

Hiermee heb je toegang tot opdrachten, de syllabus van de klas en leesmateriaal.Je hebt ook toegang tot chatborden waar iedereen (instructeurs en je klasgenoten) met elkaar communiceren.Op de Class Manager-site kun je ook je opdrachten downloaden en inleveren.

Communicatie vindt plaats via instant messenger-services en e-mails.De lessen zijn zo ingesteld dat studenten specifieke opdrachten voor specifieke data kunnen hebben.Deze zijn allemaal flexibel.De lessen zijn zo snel of zo langzaam ontworpen als de individuele leerling het kan maken.

De voordelen van deze nieuwe ontwikkeling in het onderwijs zijn divers.Sommige liggen duidelijk voor de hand.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is een groot voordeel van online onderwijs.Dit is ook een van de belangrijkste verschillen tussen een online les en de traditionele tegenhanger die wordt gegeven in een klaslokaal op de campus.

Eén scenario gaat over studenten die geen tijd hebben om fysiek aanwezig te zijnhun klassen.De persoon is misschien aan het werk, huisvrouw met kinderen of heeft misschien andere fulltime verplichtingen.

Met online onderwijs kun je je eigen lesrooster opstellen en je energie direct richtenop je lessen.U bepaalt zelf uw tijd voor discussies met andere studenten, overleg met uw professor en het bestuderen van de lesmodules.

Individuele instructies

Leerlingen leren conceptenop hun eigen manier in hun eigen tempo.Lessen worden geleerd door ernaar te luisteren (audio) of ze te lezen (afgedrukt van downloads).Sommige lessen worden op video opgenomen of gepresenteerd in PowerPoint (audiovisueel) door instructeurs en kunnen door de leerlingen worden bekeken, net als in een klaslokaal.

In traditionele klaslokalen zijn sommige leerlingen van natureverlegen om te spreken.Met online studies kan iedereen zoveel ‘praten’ als hij wil, zonder druk.Dit gebeurt via online chat en instant messaging.

Adviseurs

Bij online onderwijs heeft u uw online onderwijsadviseurs.Het is hun taak om u door het hele programma te begeleiden en u te helpen bij het nemen van beslissingen.

Deze counselors werken volgens uw schema.U kunt uw virtuele vergaderingen met hen afstemmen op uw beschikbare tijd.

Snelle communicatie

Van nature is online onderwijs gericht opop meer communicatie.De docent en andere leerlingen zijn beschikbaar via prikborden en e-mails, die beide onmiddellijk beschikbaar zijn.

In echte vergaderingen is het heel moeilijk om iedereen in een groep te krijgen.Dankzij het gemak van online toegankelijkheid kun je bijna overal en altijd met alle klasgenoten afspreken of chatten over een project.

Voordelen

Online onderwijs werkt het beste voor leerlingen met problemen in traditionele leeromgevingen.Mensen met fulltime dagelijkse verplichtingen (werk of zorg voor kinderen, enz.) of met een handicap kunnen profiteren van de flexibiliteit van online onderwijs.Is het een beter alternatief?Dat hangt natuurlijk uiteindelijk af van de leerling

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter