1. Homepage
  2. Economie

Vraagstukken in Vastgoed

Vraagstukken in Vastgoed
0

Problemen in onroerend goed

Als we het hebben over de vastgoedeconomie, gebruiken we nationale statistieken, maar spreken we lokaal.Aan de andere kant is de aandelenmarkt gebaseerd op de nationale of zelfs de wereldeconomie.De vastgoedmarkten zijn gebaseerd op lokale of zelfs micro-lokale economie.Wat er in LA gebeurt, heeft misschien niet direct invloed op wat er in Toledo gebeurt.

Wat alle vastgoedmarkten samen beïnvloedt, zijn de rentetarieven.Er is geen enkele barometer om de hele woningbouwsector in de VS te meten.

Hoewel statistische berekeningen en economische factoren relevant zijn, is het gebruik van gezond verstand net zo belangrijk.We moeten onze ogen wijd open houden en rondkijken en zien wat er gebeurt.Praten met makelaars in onroerend goed, investeerders en geldschieters in een bepaald gebied kan een grote hulp zijn om toegang te krijgen tot een markt.

Dit zijn bepaalde zaken waarmee u rekening moet houden bij het handelen in onroerend goed.

Een belangrijk probleem voor zakelijke vastgoedbeheerders is hoe ze de vastgoedactiva effectief kunnen beheren in de huidige marktomgeving.

Ten tweede, makelaars in onroerend goedgeef informatie over nutsvoorzieningen, bestemmingsplannen, scholen, enzovoort. Maar twee veelvoorkomende problemen waarmee een koper te maken krijgt bij het kopen zijn:

i.Zal het pand de juiste omgeving bieden die we voor een huis willen?

ii.Heeft het onroerend goed een goede inruilwaarde wanneer we klaar zijn om te verkopen?

Een ander belangrijk probleem waarmee elke koper/investeerder wordt geconfronteerd, is het juridische probleem.Onroerendgoedwetten verschillen van staat tot staat.U moet een advocaat raadplegen die bevoegd is om als advocaat werkzaam te zijn in de staat waarin het onroerend goed zich bevindt.

Soms is het onroerend goed dat een koper zoekt beschikbaar, maar wordt er niet op de juiste manier voor geadverteerd.Het kan enige tijd en moeite kosten om het juiste onroerend goed te zoeken en te vinden.

De belangrijke kwestie van financiën.We moeten onze financiële reserves kennen plus onze leencapaciteit.Als we weten wat onze huidige besparingen, inkomsten en schulden zijn, kunnen we hulp krijgen van kredietverstrekkers;banken en hypotheekmaatschappijen, die een aantal keuzes bieden op basis van uw financiële mogelijkheden.

In Amerika hebben sommige vastgoedverenigingen en -commissies regelgeving gesponsord die van alle makelaars in onroerend goed vereist dat ze een minimumniveau biedenvan services waardoor verkopers worden gedwongen services te kopen die ze niet willen of nodig hebben.

Er is de kwestie van kortingen op transactiekosten.Sommige staten in Amerika staan ​​kortingen op provisies of vergoedingen voor onroerendgoedtransacties toe, maar sommige staten hebben wet- en regelgeving die kortingen verbieden.

Het volgende is de kwestie van consumentenparticipatie.De consumentenfederatie van Amerika heeft een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat vastgoedbesturen en -commissies worden gedomineerd door vastgoedbeoefenaars en zij adviseerden meer participatie van consumenten;waartegen beoefenaars zich verzetten – dit werkt tegen de belangen van gewone kopers en verkopers.

Last but not least, er is veel heisa in de nieuwsmedia over de ‘zeepbeltheorie van onroerend goed en dat de onroerendgoedmarkt zal barsten – dit kan een psychologische impact hebben op de potentiële koper of verkoper.

Je bent misschien geïnteresseerd in