1. Homepage
  2. Wetenschap

Jupiter Microlite – De feiten die u moet weten

Jupiter Microlite – De feiten die u moet weten
0

Jupiter Microlite – De feiten die u moet weten

Als u een Jupiter MicroLite-waterionisator gebruikt, zet u de eerste stap op weg naar het inwijden van de harmonisatie van uw essentiëleinterne pH naar het geschikte niveau.De Jupiter MicroLite Water Ionizer heeft alle positieve eigenschappen van de trendy producten die tegenwoordig overal worden getoond.

De Jupiter MicroLite heeft alle positieve eigenschappen van zijn voorlopers, de Jupiter Masterpiece en Jupiter Mavello.Dit ontwerp voor dit apparaat is gerenoveerd om competenter en gebruiksvriendelijker te zijn.De Jupiter MicroLite bevat ook het revolutionaire BioStone Far Infrared-filter dat wordt gezien als de grootste vooruitgang in de constructie van elektronische waterionisatoren in jaren.

Het water dat u momenteel uit de kraan haalt, wemelt van een scala aanschadelijke levende en niet-levende materie, en het is in energetische zin dood vanwege de lange omsloten doorgang van het reservoir naar uw huis over de mediums van staal, plastic, beton en koperen buizen.Het werk van uw Jupiter MicroLite is om uw water nieuw leven in te blazen en het weer tot leven te brengen.

Alle Jupiter Science-eenheden filteren alle gevaarlijke stoffen in uw water, waaronder een reeks verschillende bacteriën, met behulp van de meertraps actieve koolfiltersdie kan worden vervangen.Naast het verwijderen van alle schadelijke stoffen uit het water dat erin wordt gedaan, filtert de Jupiter MicroLite het water door wat de Biostone wordt genoemd.De biosteen is een keramiek die wordt gemaakt van toermalijn.

Toermalijn straalt in de regel ver-infrarode energie (FIR) uit en dit wijzigt de spanning van het wateroppervlak, zodat het water gemakkelijker kan worden verwerkt doorde Jupiter Microlite Water Ionizer en het initiëren van het proces voor het maken van negatieve ionen.

Dit garandeert dat u superieur water krijgt, zelfs als het water alleen wordt gereinigd, en u profiteert meer van het antioxiderende effect op het geïoniseerde water, zonder verhoging van het alkaliteitsniveau.Deze inventieve filters worden geaccepteerd in alle aankomende Jupiter-eenheden.Het vervult dezelfde functie als een antioxidant ‘booster’.

Bovendien heeft Jupiter Science koraalcalcium in het filter opgenomen.Deze opname helpt bij ionisatie in water dat een tekort aan mineralen heeft, zoals tankwater.Het koraalcalcium helpt ook om onze innerlijke calciumstabiliteit te behouden.Coral Calcium heeft de ideale 2:1 mengverhouding van calcium en magnesium met een grote hoeveelheid belangrijke sporenmineralen.Het nieuwe Biostone-filter is inbegrepen in het MicroLite-pakket en wordt voor aankomst geïnstalleerd.Of u kunt ervoor kiezen uw MicroLite te kopen met een normaal Jupiter-filter.

De Jupiter MicroLite Water Ionizer wordt geleverd met een garantie van twee jaar die u een veilig gevoel zou moeten geven omdat Jupiter Science een van deal 20 jaar de meest vooraanstaande producenten van waterionisators en is de enige fabrikant die de Europese gemeenschappelijke markt mag betreden.

U kunt een van de vijf verschillende pH-niveaus van het water op de Jupiter Microlite selecteren om er zeker van te zijn dat dewaterionisator vervult de behoeften van uzelf en al uw gezinsleden.Gedurende de schoonmaakperiode zijn er aangename geluidseffecten voor u.

Om u gemoedsrust te geven, zijn er temperatuur- en drukbeveiligingssystemen geïnstalleerd.Er is een nieuwe omschakelklep voor de kraan die kleiner is geworden.De automatische waterreinigingsperiode zorgt ervoor dat u nooit op uw water hoeft te wachten.U hoeft zich ook geen zorgen te maken over een toename van de hoeveelheid bacteriën.

Je bent misschien geïnteresseerd in