1. Homepage
  2. Wetenschap

Kinderen overleven met moderne kampervaring

Kinderen overleven met moderne kampervaring
0

Kinderen overleven met een moderne kampervaring

Mariene biologie studeren.Overlevingsvaardigheden in de sneeuw.Elektriciteit.Het volgen van dieren in het wild.Op het kamp van vandaag genieten kinderen van veel meer dan de traditionele ambachten en kano’s.4-H biedt een breed scala aan gespecialiseerde kampeerprogramma’s in het hele land waar kinderen leiderschap, burgerschap en levensvaardigheden leren terwijl ze deelnemen aan leuke activiteiten.

Shamee Hurd, 14, krijgt een onderscheidingopladen van het leren over veiligheid bij 4-H Electric Camp.”Ik ben me meer bewust van mijn omgeving als gevolg van 4-H Electric Camp. Ik heb geleerd om uit de buurt te blijven van elektrische leidingen als ze op de grond vallen. Ik doe het heel goed op school als ik wetenschap studeer, vooral als we elektriciteit studeren,” zei ze.

Het kamp, ​​dat wordt gehouden aan de Universiteit van Tennessee in Knoxville, omvat leercentra en praktische activiteiten die worden bemand door professionals van elektriciteitsbedrijven.Kampeerders maken magnetische motoren en ontdekken hoe elektrische golfkarretjes werken terwijl ze leren over veiligheid.

Bij 4-H Junior Wildlife Stewards Camp in Oregon beginnen jongeren hun ervaring in de derde klas en worden counselors-in opleiding in de zevende klas, en tieneradviseurs in klas 10. Ze werken samen met andere kampeerders en counselors terwijl ze deelnemen aan lessen over de basisprincipes van vissen en watergewoonten, het volgen van dieren in het wild, vogels kijken, bosbouw en het ontwikkelen van een speciale hand-over het natuurherstelproject.

Al vijf jaar counselor, Alice Kersting, 18, uit Portland studeert sociologie op de universiteit vanwege haar ervaring met leeftijdsoverschrijdend mentorschap op kamp, ​​waar ze deeldehaar passie voor het buitenleven.”De interactie tussen kinderen, volwassenen en tieners die samenkomen en van elkaar leren, is ongelooflijk belangrijk. Je kunt niets uit het kamp halen tenzij je bereid bent om van anderen te leren”, zei Kersting.

Langs de kust van North Carolina studeren jongeren die nieuwsgierig zijn naar ecologie scheikunde, geologie en biologie bij Marine Science and Sailing Camp.Ze ontleden vissen, volgen de getijden en bezoeken riviermondingen om het belang van het milieu te begrijpen.

Kamperen is ook niet alleen voor de zomer.Jongeren bouwen kampvuren in de sneeuw, gebruiken kompassen en gps-apparaten en leren EHBO-vaardigheden in 4-H Snow Camp tijdens de winter in Idaho.”4-H gaat over het aanleren van levensvaardigheden aan kinderen die ze overal kunnen gebruiken”, zegt Cindy Kinder, University of Idaho 4-H and Extension Educator, Camas County.

4-H is een gemeenschap van jonge mensen in heel Amerika die leiderschap, burgerschap en levensvaardigheden leren.Ga voor meer informatie over 4-H-kampeerprogramma’s naar 4husa.org.

Fotografie is slechts een van de vele gespecialiseerde 4-H-kampeerprogramma’s voor jongeren.

Je bent misschien geïnteresseerd in