1. Homepage
  2. Wetenschap

Leer van aardwetenschappen

Leer van aardwetenschappen
0

Leren van aardwetenschappen

Er valt zoveel te leren in het leven, soms word ik overweldigd door alles wat ik niet weet.Ik heb echter horen zeggen dat de slimste mensen degenen zijn die weten dat ze niet veel weten.Dat vind ik leuk.Ik vind het leuk omdat ik me er terdege van bewust ben dat er zoveel is dat ik nog moet ontdekken en begrijpen.Ik ben echter toegewijd aan het proces om constant meer te leren.Mijn nieuwste onderwerp van fascinatie is verwondering en leren over aardwetenschappen.

Ik heb echt niet meer zoveel nagedacht over aardwetenschappen sinds ik er les in volgde op de middelbare school.In die tijd had ik een hekel aan alles wat met wetenschap te maken had en daarom besteedde ik op de een of andere manier niet veel aandacht aan aardwetenschappen.Ik heb die les vreselijk doorstaan ​​en heb alleen de basis geleerd om rond te komen (niet de minste die ik me nu kan herinneren).

Ik weet niet precies wat me ertoe heeft geïnspireerdpoging om feiten over aardwetenschappen te ontdekken.Ik denk dat ik meer geïnteresseerd begon te raken in aardwetenschappen toen ik kinderen kreeg en ze opgroeiden met vraag na vraag.Ik kon ze ’s nachts nauwelijks meenemen op wandelingen zonder dat ze me vragen stelden over de grond, de grond, de bomen of de zon.Ik bladerde door de antwoorden en probeerde snel van onderwerp te veranderen terwijl ik tegen mezelf toegaf dat ik echt niet veel wist.Dus tijdens mijn volgende bezoek aan de bibliotheek pakte ik een paar algemene boeken over aardwetenschappen en begon te leren met mijn kinderen.

Ik heb gemerkt dat leren met mijn kinderen een van debeste manieren om te groeien in kennis.Ik maak gebruik van hun nieuwsgierigheid en grijp elke kans die ik kan aan om met hen te leren.Het is voor mij een geweldige manier geweest om meer te leren over aardwetenschappen en andere dingen.Ik heb nooit geweten hoeveel invloed het moederschap op me zou hebben, maar ik wist zeker niet hoeveel ik zou leren vanwege de honger naar kennis van mijn kinderen.

Ik heb veel geleerd.dingen over aardwetenschappen sinds onze studie is begonnen.Een van de grootste dingen die ik heb geleerd, is een dieper gevoel van waardering voor de wereld waarin ik leef. Ik ben gegroeid in verbazing en verwondering over de manier waarop de wereld werkt en over mijn kleine en onbeduidende plek.Ik sta gewoon versteld van de fijne kneepjes en details van onze aarde.Aardwetenschappen hebben me nog nieuwsgieriger gemaakt naar de wereld om me heen.

Als je graag meer wilt weten over de wereld waarin je leeft, begin dan met het pakken van een paar boeken over de aardewetenschap.Je zult zo graag leren dat je niet kunt stoppen.

Je bent misschien geïnteresseerd in