Leer een krachtig leven te leiden

leer-een-krachtig-leven-te-leiden

Leer een krachtig leven te leiden

“Logisch denken is het ergste soort denken. Rationeel denken is beperkt. Je hebt precies het soort gedachten nodig dat dat wel doetkijk niet naar het rationeel voor de hand liggende. Je moet denken met een visie die het voor de hand liggende ziet zonder logische beperkingen of restricties.”

=ConTheosius=

In vervlogen tijdenwe accepteerden dat het leven vol ontberingen was.Ze worstelden met enorme dieren in een wanhopige poging ze te doden voor voedsel.De kansen waren simpel;slagen of verhongeren, doden of gedood worden.Toen beschavingen vuur ontdekten en vervolgens elektriciteit en gas om warm te blijven, voedsel kochten op markten en huizen van steen bouwden, werden mensen minder bereid om met onverwachte gebeurtenissen om te gaan die hun voorspelde leven op zijn kop dreigden te zetten.

Onze geest drijft ons ertoe precies te bereiken wat we denken te kunnen bereiken.Dit is goed nieuws, want zodra we dit begrijpen en de kunst van het gecontroleerd denken onder de knie hebben, kunnen we ons lot naar succes leiden.

Veel mensen praten of schrijven over de wetenschap van succes of de kunst van het creëren van rijkdom.Je wilt niet alleen de wetenschap.Je wilt niet alleen de kunst.Wat je wilt is de technologie.Hoe dat moet.

Manifestatie is geen mysterie.Het is een proces.Alle processen kunnen stap voor stap worden geanalyseerd, uit elkaar worden gehaald en vervolgens, eenmaal begrepen, wetenschappelijk worden toegepast om de gewenste resultaten te produceren.Er is een techniek om alles te manifesteren, inclusief rijkdom.

Je verbeeldingskracht, je gedachten, wat je waarneemt, wat je niet waarneemt, wat je ziet en wat je mist, hoeje handelt, wat je voelt… dit wordt allemaal bepaald door één ding: je programmering, wat je jezelf herhaaldelijk vertelt (en wat je tijdens je jeugdige vormingsjaren herhaaldelijk te horen krijgt of waarneemt).De programmering opgeslagen in de menselijke geest.Het gaat zelfs verder dan dat.Je onderbewustzijn bestuurt bijna alles aan jou.

Het bestuurt bijvoorbeeld je autonome zenuwstelsel.Wat is dat?Dit is wat de Microsoft Encarta-encyclopedie zegt: “Autonoom zenuwstelsel, in de anatomie van gewervelde dieren, een van de twee belangrijkste onderdelen van het zenuwstelsel, dat impulsen levert aan de hartspieren, gladde spieren en klieren van het lichaam.

De kracht om rijkdom te creëren of te manifesteren komt voort uit het toepassen van de kennis van het scheppingsproces. De kennis van de cruciale elementen in een proces creëert niet het proces. Het is het juiste en doelgerichte gebruik of de toepassing van de elementen die het proces voortbrengen.de resultaten.

Als je de ketenen van de slavernij ‘Ik weet zeker dat ik deze keer ook zal falen’ moet verbreken:

1. Houd innerlijk positief vastpraat met jezelf.

2. Omring jezelf met positieve mensen, bewuste mensen.

3. Denk en voel ‘Ik ga slagen’ in alles wat ik ooit doe.

4. Denk en voel: ‘Ik ben een winnaar in alles wat ik ooit doe’.

Dit is waar iemand begint. Dit is ook de enige persoonje zult jezelf moeten overtuigen.Andere mensen zijn er automatisch van overtuigd dat je geweldig en een succes bent, nadat je jezelf ervan hebt overtuigd.Het vergt wat werk, en nog eens werk, om de geest leeg te maken en aan te wijzen waar je heen wilt.

Ga voor meer informatie en een geschenk naar www.secretsofmanifestation.com

Je persoonlijke kracht

Berichtnavigatie

De mobiele versie afsluiten