1. Homepage
  2. Wetenschap

Zie er op uw best uit met slechts een paar tips

Zie er op uw best uit met slechts een paar tips
0

Zie er op je best uit met slechts een paar tips

Er goed uitzien kan een fulltime baan zijn, maar je kunt ook op een slimme manier mooi blijven.Er zijn verschillende manieren waarop je jezelf er goed uit kunt laten zien zonder veel tijd of geld in het proces te investeren.Met dit artikel kun je profiteren van wat schoonheidsprofessionals al weten.

Breng concealer aan met een lichte aanraking om de beste dekking te krijgen voor kringen en oneffenheden onder de ogen.Stippel de concealer met uw ringvinger wanneer u deze onder uw ogen aanbrengt en tik ermee over en rond oneffenheden in plaats van erover te wrijven of uit te smeren.Dit zorgt ervoor dat meer pigment op uw huid achterblijft en dat u de gevoelige of gevoelige huid niet irriteert.

Een manier om gezonde, sterke nagels te bevorderen is door regelmatig manicures te ondergaanen pedicures – maar sla de nagellak over.Hierdoor blijven uw vinger- en teennagels er glad, glanzend en met een gezonde kleur uitzien, terwijl ze sterker en harder worden tussen het polijsten door.Het voorkomt ook lelijke vergeling door voortdurend poetsen.

Als u in een warm klimaat woont of op vakantie gaat naar een warme locatie, bewaar dan uw gezichts- en oogcrèmes, lichaamsmist,en lotions in de koelkast.De koelte van de producten voelt heerlijk aan op je warme huid, en de temperatuur kan helpen om de ingrediënten in de producten behouden te houden.

Geef je huid een vleugje kleur en glans door te mengeneen vleugje bronzer met je favoriete bodylotion.Dit is een geweldige manier om uw armen, benen, borst en andere gebieden te accentueren tijdens vakantiefeesten of andere evenementen, zonder tijd, geld en de gezondheid van uw huid te verspillen onder de zonnebank.

Gebruik vaseline op de buitenranden van je ogen om een ​​schild te maken.Dit fungeert als een waterdichte barrière en zorgt ervoor dat je make-up rond je ogen blijft zitten.Dit is vooral goed om te gebruiken als je merkt dat je ogen tranend zijn vanwege de wind of een andere factor.

Als je je huidskleur en algehele schoonheid wilt verbeteren, overweeg dan om voedsel te eten datrijk aan antioxidanten zoals bosbessen, kersen en granaatappels.Op deze manier versterk je de eigenschappen van de antioxidanten die door je systeem stromen, wat na verloop van tijd zal leiden tot een beter uitziende huid.

Als je vrij verkrijgbare antihistaminica gebruikt ofmedicijnen tegen verkoudheid, kunt u merken dat uw huid en haar droger worden dan normaal.Meng lijnzaadolie in een kopje yoghurt of ontbijtgranen om dit effect tegen te gaan en te voorkomen dat het medicijn je haar, huid en nagels uitdroogt, terwijl het je verstopping opdroogt.

Zorg ervoor dat dit het geval is.je deelt geen make-upborstels en applicators met anderen.Make-upborstels kunnen duizenden bacteriën bevatten en moeten daarom regelmatig worden gesteriliseerd om huidinfecties en puistjes te voorkomen.Bovendien is het delen van borstels onhygiënisch en kunnen de borstels zelfs huidziekten en schimmelinfecties van persoon op persoon overbrengen.

Er goed uitzien is zowel een kunst als een wetenschap.De bovenstaande tips zijn bedoeld om u te helpen begrijpen wat er bekend is over de wetenschap van schoonheid, en om u te helpen uw eigen persoonlijke tintje toe te voegen, zodat u er uniek en interessant uit kunt zien.Stop met het verspillen van tijd en geld aan schoonheidstrucs en begin er vandaag nog goed uit te zien.

Je bent misschien geïnteresseerd in