1. Homepage
  2. Economie

Mijn maagdelijkheid verliezen – Aan Virgin Atlantic Premium Economy

Mijn maagdelijkheid verliezen – Aan Virgin Atlantic Premium Economy
0

Mijn maagdelijkheid verliezen – aan Virgin Atlantic Premium Economy

Sinds de terugkeer van vakantie vraagt ​​iedereen zich af: “Wat is er met die grote grijns?”

Nou, ​​als jullie het allemaal moeten weten, ik ben zojuist mijn maagdelijkheid kwijtgeraakt en om eerlijk te zijn kan ik niet wachten om terug te gaan voor meer.Ik ben geen poespas, begrijp je, maar na het horen van die geruchten, moest ik uitzoeken waar het allemaal om draaide.Dus het ene moment zit ik onschuldig aan mijn bureau te werken, en het andere moment zit ik aan de telefoon met mijn reisagent die een stoel boekt naar Hong Kong voor een paar nachten vol bedwelmend winkelen, sightseeing en degustatie.

Ik ben niet iemand die het vertelt, maar zodra ik aankwam bij de Virgin Atlantic-balie op Sydney Airport, begonnen ze de charme al aan te zetten en me uit te nodigen voor een speciale prioriteit check-in voorPremium Economy-passagiers, waar een zeer vriendelijke agent me snel met een grote glimlach doorcheckte en opmerkte dat ik nog genoeg tijd had om naar de belastingvrije lekkernijen te lonken voordat ik vertrok.Vrij vers van haar, dat weet ik, maar dat is nog maar het begin.

Toen we aan boord van het vliegtuig stapten, stelde een van de attente bemanningsleden voor om iets comfortabelers aan te trekken, zoalsmijn stoel – terwijl ze een drankje voor me klaarmaakte.Vrolijk rondkijkend ontdekte ik dat het niet zomaar een regel was;Premium Economy had eigenlijk alleen maar oog voor mij, en voor zevenentwintig anderen.

Niet alleen waren de stoelen breder dan in reguliere economy class – denk aan Beyonce die naast Kylie danst – de stoelconfiguratie vantwee, drie, twee over het vliegtuig zorgden voor precies de juiste hoeveelheid persoonlijke ruimte.Daarnaast hebben ze extra vulling, beensteunen en een royale rugleuning toegevoegd.Deze baby is absoluut gebouwd voor comfort.

Om me in de stemming te brengen voor vertrek, kreeg ik een selectie drankjes aangeboden, waaronder een glas champagne.Ik was niet van plan zo vroeg op mijn hoede te zijn, maar ik heb het over echte glazen Franse champagne, niet alleen plastic picknickbekers Spumante.Waar hielden ze me voor aan, een Business Class-passagier?

Luisterend slurpend van mijn glas bubbels, om weer gehoord te worden in economy, merkte ik eengoed gestapelde set voorzieningen die uit het vak op de rugleuning vooraan barst.Ik moet zeggen dat ik zelf een beenruimteman ben, maar deze kleurrijke kits waren meer dan een handvol.Ze waren allemaal gevuld met sokken, oogkleppen, pennen (wie kan er ooit een vinden als ze die douaneformulieren moeten invullen?), blocnotes, tissues en groot genoeg om je vuile was in op te hangen op weg naar huis.

Eenmaal in de lucht begon de crew echt te bewegen.Meer drankjes, indrukwekkende maaltijden (tenminste naar luchtvaartmaatstaven, hoewel ik heb gezegd dat ze de beste waren die ik ooit heb gehad), verfrissende warme handdoeken en verleidelijke tussendoortjes zoals ijs en chocoladerepen.

Kort na het eten dimde de bemanning stilletjes de lichten en deed de luiken dicht.Dit was echter geen tijd om om te rollen en te gaan slapen.De vlucht was nog jong en het plezier begon net.Zowel Premium Economy- als Economy-stoelen zijn uitgerust met grote videoschermen op de rugleuning.Virgin is gevoelig voor onze individuele behoeften en biedt 50 films om uit te kiezen.Ik kon spelen, pauzeren, sneller gaan, het rustig aan doen, een beetje terug, en natuurlijk stoppen als de film het gewoon niet voor mij deed.Elke keer als ik tussen de actie door zin had in een pauze, wachtte een enorme selectie tv-programma’s, computergames en audiokanalen op al mijn commando’s.

Na wat rommelen ontdekte ik dat elkseat heeft een eigen telefoon en e-mailadres.Natuurlijk had ik met de buitenwereld kunnen communiceren, maar waarom zou ik de moeite nemen als het echte plezier was om stoelnummers te bellen om grappen te maken en andere passagiers gratis zwaar te ademen totdat ik hoorde dat mijn stoelnummer aan de kant van de ontvanger verscheen.Voor degenen die liever onder het motto ‘allemaal werken en niet spelen’ vliegen, biedt Premium Economy ook stroomvoorziening voor laptops in de stoel.

Hoewel gadgets misschien een jongen zijn’s beste vrienden, geen enkele luchtvaartmaatschappij komt ver met mij tenzij ze het kunnen ondersteunen met een geweldige persoonlijkheid.Dat is waar de ervaren en vriendelijke bemanning van Virgin Atlantic mijn eerste keer echt speciaal maakte, zelfs door via het PA-systeem aan te kondigen dat ze het geweldig zouden vinden als ik weer met hen zou vliegen!Ze hebben nog niet gebeld, maar ik weet zeker dat ze dat zullen doen.

Nu weet je hoe ik mijn maagdelijkheid verloor en nog steeds de grote grijns draag om het te bewijzen.Maar neem het niet van mij aan, bel uw reisagent en zeg hem “Ik wil wat hij heeft”.

Je bent misschien geïnteresseerd in