1. Homepage
  2. Geschiedenis

Maak een geweldige autogeschiedenis

Maak een geweldige autogeschiedenis
0

Maak een geweldige autogeschiedenis

Ik heb veel vrienden die opscheppen over hun geweldige autogeschiedenis voor iedereen die maar wil luisteren.Ze tieren en tieren over alle geweldige herinneringen die ze met hun auto hebben gemaakt en ze kunnen niet stoppen met praten over alle geweldige roadtrips die ze met hun trouwe auto hebben gemaakt.Ik zal eerlijk zijn, ik werd een beetje jaloers na het horen van een paar van hun verhalen, dus besloot ik zelf wat autogeschiedenis te delen.

Ik hou van mijn auto,Echt waar.Ik hou er meer van dan van bijna alles wat ik bezit en gebruik.Een paar familiefoto’s en aantekeningen van dierbare vrienden zijn zo ongeveer de liefde die ik voor mijn auto heb.Je zou dus kunnen zeggen dat mijn autogeschiedenis begon op de dag dat ik mijn schoonheid kocht.5 september 1999. Oh, ik zal die dag nooit vergeten.Ik zal nooit vergeten hoe ik me voelde toen ik een testrit maakte in de auto die op een dag de hoofdpersoon zou worden in mijn persoonlijke verhaal over de autogeschiedenis.Ik reed haar, ik mocht haar, dus bracht ik haar naar huis.(Met een beetje hulp van mama en papa natuurlijk).

Ze was meer dan een uur niet op de oprit toen ik besefte dat ik geen echteautogeschiedenis met een auto die geen naam had!Dus ik noemde haar.Prinses Bug.Ik weet het, het klinkt nu gek, maar op dat moment voelde het perfect.De perfecte naam voor de perfecte auto om jaar na jaar van perfecte autogeschiedenis mee te genieten.Rechts?Fout.Het is maar goed dat ik vanaf het begin van mijn Princess Bug hield, want het was nog geen drie maanden na aankoop dat ze voor het eerst in de winkel lag.Er was niets bijzonders aan de hand met haar, maar ze kostte me toch meer dan ik had gepland.

Afgezien van een paar vervelende ritjes naar de winkel voor reparaties, is de autogeschiedenis die prinses Bugheeft me gegeven is gevuld met prachtige en gekoesterde herinneringen.Ik herinner me dat ik en drie vrienden Princess Bug binnenstapten en vastbesloten waren om in slechts een week van onze geboorteplaats in Indiana helemaal naar Hollywood en terug te rijden.Sommige mensen zeggen dat onwetendheid een zegen is, maar sinds die roadtrip heb ik altijd gezegd dat onwetendheid dwaas is.We zijn nooit in de buurt van Hollywood gekomen, maar onze reizen door Missouri en Illinois waren aangenaam genoeg om de pijn van het niet zien van de goede oude Cali te verzachten.

Princess Bug heeft me een autogeschiedenis vol auto’s bezorgdmet veel dingen om te onthouden denk ik.Maar als je een beetje bent zoals ik was voordat ik geschiedenis begon te schrijven met mijn auto, dan ben je echt niet zo geïnteresseerd in wat ik te zeggen heb.Je bent geïntrigeerd en nu kun je niet wachten om een ​​autogeschiedenis te beginnen met een speciaal voertuig dat helemaal van jou is.Vergeet niet haar een naam te geven!

Je bent misschien geïnteresseerd in