1. Homepage
  2. Wetenschap

Ouderschap lonend maken voor u en uw kinderen (2)

Ouderschap lonend maken voor u en uw kinderen (2)
0

Ouderschap lonend maken voor u en uw kinderen

Als u op zoek bent naar nieuwe manieren om uw ouderschap te verbeteren, kan het nuttige advies van anderen precies zijn wat u nodig heeft.het gevoel hebben dat je het beste voor je kinderen doet.Elke situatie en elk gezin is uniek, maar dit artikel bevat enkele praktische en nuttige tips die iedereen kan gebruiken.

Geef uw kind kansen om geld te verdienen en leer financiële vaardigheden.Het is belangrijk voor hun ontwikkeling om te begrijpen wat ze waard zijn en hoe ze het geld dat ze hebben verdiend kunnen beheren.De taken kunnen klein zijn als ze jonger zijn en in omvang en belang toenemen naarmate ze ouder worden.

Een effectieve manier om een ​​driftbui te stoppen, is door deze te negeren, hoe moeilijk het ook mag zijn voorJij.Kinderen krijgen meestal driftbuien om aandacht te krijgen.Als je naast een kind staat terwijl hij een aanval gooit, geef je hem audiëntie en zal hij geen reden hebben om te stoppen.Zorg ervoor dat het kind zich in een gebied bevindt waar het zichzelf niet kan bezeren en laat het met rust.Als hij ziet dat zijn driftbui niet bij jou opkomt, zal hij uiteindelijk stoppen.

Kinderen weerspiegelen vaak onbewust het beeld dat ouders op hen projecteren, dus zorg ervoor dat welk label dan ooku ervoor kiest om op uw kind toe te passen, is het positief.In plaats van te reageren op een klacht over verveling met, “Je maakt me gek, zoek iets om jezelf mee bezig te houden”, kies je voor een meer bemoedigende richtlijn: “Je bent altijd zo’n geweldige artiest geweest. Waarom?probeer je niet een paar minuten te kleuren of te tekenen?”

Als je wilt dat de communicatie met je kind zo effectief mogelijk is, ga dan op je kind af’s niveau.Als uw ogen zich op dezelfde hoogte bevinden als de ogen van uw kind, ontstaat er een comfortabele ruimte waarin uw kind vrijer kan communiceren en effectiever kan luisteren.

Dat weten we allemaal.ruzie maken met een peuter is nooit het meest productieve gebruik van onze tijd.Om discussies te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je de redenen voor je regels uitlegt op een manier die je peuter gemakkelijk kan begrijpen, en bepaal je van tevoren welke regels flexibel zijn en welke niet onderhandelbaar zijn.

Programmeer coole beltonen in je mobiele telefoon.Als u verschillende beltonen kunt vinden die de aandacht van uw kind trekken, kunt u die beltonen gebruiken om uw kind te kalmeren tijdens een pauze.Het zal hun aandacht trekken en ervoor zorgen dat ze de aanval vergeten die ze aan het gooien waren.

Maak wetenschap leuk voor uw kind door hem mee te nemen naar een wetenschapsmuseum.Deze musea hebben vaak praktische activiteiten voor kinderen die een complex wetenschappelijk concept op een gemakkelijke, leuke manier kunnen illustreren.Dit is een goede manier om uw kind kennis te laten maken met de mysterieuze wereld van de wetenschap en hem te laten zien dat wetenschap spannend kan zijn.

Zoals u kunt zien aan de hand van de tips in dit artikel,goed ouderschapsadvies kan je de hulp bieden die je nodig hebt om de beste ouder te zijn die je voor je kinderen kunt zijn.Wat uw werkelijke situatie ook is, u kunt een goed advies vinden om u nu op weg te helpen.

Je bent misschien geïnteresseerd in