1. Homepage
  2. Economie

Hypotheekrente stijgt – Energieprijzen zijn hoog – Inflatie op komst?

Hypotheekrente stijgt – Energieprijzen zijn hoog – Inflatie op komst?
0

Hypotheekrente stijgt – Energieprijzen zijn hoog – Inflatie op komst?

De hypotheekrente stijgt omdat de markten denken dat de Federal Reserve de rentetarieven zal verhogen.De tarieven voor hypotheken met een looptijd van 30 jaar bereikten een hoogtepunt van 6,67%.Dit is het hoogste percentage in de afgelopen vier jaar.

De woningmarkt vertraagt ​​na vijf geweldige jaren.De stijgende hypotheekrente heeft grote invloed op de eb en vloed van de woningvoorraad van de naties.Sommige analisten denken dat de omzet met 10% zal dalen als de rente stijgt.

In de regio Philadelphia verbeterden de economische omstandigheden.Ook de bedrijvigheid verbetert.De productie verbetert in een langzamer tempo.De detailhandelsverkopen stegen van april tot mei en zullen naar verwachting aanhouden, tenzij hogere gasprijzen de algemene consumentenbestedingen vertragen.De kredietverlening aan zowel consumenten als zakelijke rekeningen is in mei gestegen.

De Fed Chief, Ben Bernanke, verklaarde dat de consumentenprijzen met 5,2% per jaar stijgen.Over heel 2005 bedroeg de stijging 3,4%.Hoge energiekosten hebben op zoveel manieren invloed op de economie.De economie is flexibel en lijkt de schokken van de afgelopen jaren te hebben opgevangen.

Greenspan had zo’n invloed op de markten dat zijn vervanger zijn eigen reputatie van effectiviteit en daadkracht moest creëren.Ik hoop dat de flexibiliteit van de markt aanhoudt en dat we economische vertraging en inflatie vermijden.

Je bent misschien geïnteresseerd in