1. Hoofdpagina
  2. Zelf Verbetering

MP3-spelers – Ze zijn niet alleen meer voor muziek

MP3-spelers – Ze zijn niet alleen meer voor muziek
0

MP3-spelers: ze zijn niet alleen meer voor muziek

Ik weet zeker dat het geen nieuws voor je is dat mp3-spelers kunnen worden gebruikt om veelverschillende vormen van muziek.Je mp3-spelers kunnen ook worden gebruikt als educatief hulpmiddel, een virtuele mobiele universiteit als je wilt.

Toen ik mijn eerste mp3-speler kocht, deed ik wat mensen normaal gesproken doen met mp3-spelers.U haalt muziek van uw computer en laadt deze in uw mp3-speler.Ik heb er een geweldige tijd mee gehad terwijl ik naar mijn favoriete nummers luisterde.Wat ik toen nog niet wist, was dat ik heel veel kennis binnen handbereik had die ik niet eens gebruikte.Ik besloot wat motiverende mp3’s naar mijn mp3-speler te downloaden.

Toen besloot ik dat ik graag naar wat motiverende mp3’s wilde luisteren terwijl ik in mijn auto zat.In die tijd had mijn auto alleen een radio en cassettespeler, maar al snel kon ik een adapter vinden die rechtstreeks in de cassettesleuf kon en het andere uiteinde rechtstreeks in de koptelefoonaansluiting van mijn mp3-speler kon worden gestoken.Voordat je het wist, luisterde ik naar tonnen motiverende en zelfverbeterende mp3’s en genoot er echt van.

Ik weet dat veel mensen naar muziek luisteren terwijl ze bezig zijnauto en als alternatief de radio Ik kon altijd een paar van mijn favoriete muziekcassettes meenemen.Maar zelfs mijn favoriete muziek bracht me niet in de juiste stemming en gemoedstoestand voor de werkdag.Mijn mp3-speler loste dat probleem al snel op.

Ik kon luisteren naar de unieke perspectieven op het leven van een aantal verschillende sprekers.Terwijl ik ’s ochtends op weg was naar mijn werk, vond ik dit bijzonder verfrissend en het zette een positieve toon voor de rest van mijn dag.Dit deed ik elke ochtend.Oké.Eigenlijk was ik op dit moment verslaafd.Nu is er absoluut geen weg meer terug.

Ik weet zeker dat je het erg leuk vindt om naar muziek te luisteren op je mp3-speler, maar misschien wil je luisteren naar wat zelfverbetering,educatieve of motiverende inhoud eens proberen.Misschien merk je dat het je dag zal vullen met een nieuwe en positieve kijk.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter