1. Hoofdpagina
  2. Nieuws

Nieuwe oplossingen

Nieuwe oplossingen
0

Nieuwe oplossingen

Er is tegenwoordig goed, slecht en beter nieuws over de gezondheid van vrouwen.

Het goede nieuws is dat sinds de introductie van de vloeibare Pap-test tien jaar geleden, de incidentie van baarmoederhalskanker met 24 procent is afgenomen.

Het slechte nieuws: baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door de menspapillomavirus (HPV), een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s).

Het betere nieuws: er komt binnenkort een vaccin beschikbaar dat bescherming biedt tegen de risicovolle stammen van HPV.

Een gynaecoloog kan je vertellen of het raadzaam is om je te laten vaccineren.Overweeg de volgende vijf factoren om te bepalen wie voor jou de beste gynaecoloog is:

1.Wat zullen uw behoeften zijn?Niet alle gynaecologen bevallen bijvoorbeeld van baby’s.

2.Is hij of zij opgeleid voor en goed thuis in alle chirurgische ingrepen die u nodig heeft?

3.Is de dokter iemand met wie je kunt praten en die je op je gemak voelt bij het stellen van vragen of het bespreken van zaken als soa’s?

4.Passen de kantooruren in uw agenda, zodat u binnen een redelijke tijd te zien bent wanneer dat nodig is?

5.Hebt u een goede verstandhouding met het personeel?

Volgens een nieuw nationaal onderzoek in opdracht van het Vagisil Women’s Health Center heeft 43 procent van de vrouwen van 18 jaar en ouder last van vaginalejeuk.Meer dan de helft zichzelf behandelen alvorens naar de dokter te gaan.Gelukkig biedt Vagisil Anti-Jeuk Creme onmiddellijke verlichting van jeuk en irritatie, wat de oorzaak ook is, dus het kan alleen of in combinatie met voorgeschreven medicijnen worden gebruikt.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter