1. Homepage
  2. Wetenschap

Geen kennis Geen universiteit VAARWEL Carrière

Geen kennis Geen universiteit VAARWEL Carrière
0

Geen kennis Geen school VAARWEL Carrière

Vraagt ​​u zich af wat u de kinderen met Kerstmis moet geven, vraagt ​​u zich af wat vreugde geeft, vraagt ​​u zich af hoe u onderwijs/bezig moet zijn en hoe u plezier kunt bieden aan dedezelfde tijd.Stop met je af te vragen, want we hebben nu het achtste wereldwonder, en dat is internet.

Het beste cadeau ooit dat je je kind kunt geven, is de kans om verder te leren.We weten allemaal hoe de grootste meerderheid van onze kinderen een hekel heeft aan school en leraren.Hoe verwacht je dat je kind leert wanneer het zich in een rebelse fase bevindt tussen 9.00 uur en 15.00 uur?Ja, je hebt er een, schooltijd.

Laten we teruggaan naar onze schooltijd, hoeveel heb je geleerd over onderwerpen die je niet interesseerden?Als het een onderwerp was geweest dat je leuk vond, dan was het een hop-skip en spring door de gang naar die klas.Je ziet onze kinderen dit tegenwoordig niet meer doen.

Het is niet meer dan terecht dat kinderen de kans krijgen om te kiezen in welk vak ze verder willen leren.Als deze manier van handelen is gebruikt, kunt u meer slaagresultaten verwachten.

Stel dat uw kind van wetenschap houdt en zijn/haar typische maandagstudies bestaan ​​uit 6 uur wiskunde,Engels, godsdienstonderwijs en 1 uur wetenschap

Dus als hij/zij op zoek is naar een carrière in de wetenschappelijke wereld, welke kans hebben ze dan om dit te bereiken?

Als je zes uur studeert over onderwerpen die je interesseren, heb je altijd een onvoldoende voor examens.Als het onderwijssysteem rekening zou houden met het gevoel van het kind en hem/haar 3 uur zou geven van de taboe-onderwerpen zoals zij die zien en 3 uur wetenschap, dan heb je een gelukkige leerling met een kaartje op weg naar succes.

Met online onderwijs zijn de kansen in het voordeel van uw kind om uit te blinken, omdat het nu controle heeft over zijn eigen lot.Online onderwijs is een moeilijk cadeau om op te fleuren, maar de sprankeling in de ogen van een kind is genoeg glitter op kerstochtend wanneer hij een computer krijgt.

Bedankt komt altijd later in het leven als de kinderen groot zijn.

Door deze mama/papa te doen, heb je je kind zojuist een reddingslijn gegeven om te overleven in de 21e eeuw.

Voor hen wachten geweldige vooruitzichtenmet een goede opvoeding, maar helaas kunnen degenen zonder een goede opvoeding naast Worzel Gummidge in groene velden staan.Het gras is altijd groener aan de overkant met de hulp van een beetje kennis.

Het internet is een plek waar leren vanaf de peuterleeftijd tot aan de pensioenleeftijd zo gemakkelijk wordt gemaakt.Online onderwijs biedt zo veel en is de enige weg vooruit.

Het internet is een leraar, een leraar, een luisteraar, een vriend, raak meer betrokken bij ’s werelds grootste informatiecentrum en leer.U kunt dit allemaal in uw eigen tijd doen, niet wanneer anderen u dat ook vertellen.

Kinderen moeten bepaalde cijfers halen om in aanmerking te komen voor een plaats op de hogeschool/universiteit.Dit is dus het belang van verdere opleiding om hen een positie te verzekeren om verder te komen in hun gekozen carrière.

Geen kennis Geen hogeschool

Allemaalverhalen die u over internet hoort, zouden u geen reden tot bezorgdheid moeten geven, omdat u als ouder de touwtjes in handen hebt en volledige controle hebt over de aanwezigheid van uw kind tijdens het surfen op internet.Laat het internet uw kinderen het verschil leren tussen goed en fout in de wereld.

Fijne kerstdagen

Je bent misschien geïnteresseerd in