1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Norton Internet Security 2005: biedt de beste beveiliging voor uw computer

Norton Internet Security 2005: biedt de beste beveiliging voor uw computer
0

Norton Internet Security 2005: biedt de beste beveiliging voor uw computer

Het internet zou een hulpmiddel moeten zijn waarvan u kunt profiteren.Het wordt verondersteld uw dagelijks leven gemakkelijker te maken door een goedkope manier te bieden om met familie en vrienden te communiceren, een manier te bieden om uw energierekeningen te betalen en een manier te bieden waarop u goederen en diensten kunt kopen zonder het comfort van uw eigen huis te verlaten.

Het is een feit dat internet u alle genoemde voordelen kan bieden en dat u hiervan kunt profiteren zodra u verbinding heeft met het World Wide Web.Vanwege dit feit zijn er echter mensen die nieuwe manieren hebben bedacht om geld te verdienen door gebruik te maken van internet door criminele handelingen te plegen, zoals stelen en inbreuk maken op de privacy door in te breken op de computer van andere mensen om toegang te krijgen tot bestanden die mogelijk andermans computer bevatten.financiële en persoonlijke informatie.

Met deze informatie werd internet een geweldig hulpmiddel voor het plegen van een zeer ernstig misdrijf dat identiteitsdiefstal wordt genoemd.Met schadelijke software die uw computer kan binnendringen, zoals spyware, adware en virussen, kunnen deze nieuwe soorten criminelen toegang krijgen tot uw bestanden die persoonlijke en financiële informatie kunnen bevatten zonder dat u hiervan op de hoogte bent, totdat het te laat is.

Het is een feit dat mensen die het slachtoffer zijn geworden van dit ernstige misdrijf nooit hebben overwogen om hun computer eens nader te bekijken.Ze hadden nooit gedacht dat er diep in hun pc’s een kwaadaardig programma op de loer lag.

U wilt natuurlijk niet het slachtoffer worden van deze misdaad.Daarom is het erg belangrijk dat u een goed softwareprogramma op uw computer installeert om te voorkomen dat dit u overkomt.

Een goed softwareprogramma is Norton InternetSecurity 2005. Dit is een bekroond softwareprogramma dat miljoenen mensen wereldwijd heeft beschermd tegen spyware, adware, hackers, virussen en andere criminele handelingen gepleegd door cybercriminelen.

Het softwareprogramma Norton Internet Security 2005 bevat allenoodzakelijke tools die voorkomen dat schadelijke software en hackers ooit uw computer binnendringen en criminele handelingen plegen.Met dit soort software weet u zeker dat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u het slachtoffer wordt van ernstige misdaden op internet, zoals identiteitsdiefstal.

Hier volgen enkele functiesgeïntegreerd in Norton Internet Security 2005 dat u zeker zal beschermen tegen virussen en andere schadelijke software die tegenwoordig op internet circuleert:

• Antivirus: dit hulpprogramma scant uw e-mails, e-mailbijlagen, websites,IM-bijlagen en uw computerbestanden op bekende virussen.Zodra het een virus detecteert dat op de loer ligt in uw systeem, zal het het automatisch verwijderen of in quarantaine plaatsen.Met deze tool houdt u uw computer virusvrij.

• Firewall: deze specifieke tool is uw verdediging tegen hackers.Het zal ongeautoriseerde toegang tot uw computer, zoals hackers en netwerkvirussen, detecteren en weigeren.U kunt dit hulpprogramma beschouwen als uw eerste verdedigingslinie tegen ongeoorloofde toegang tot uw computer door hackers en netwerkvirussen.

• Anti-spyware/adware: spyware en adware zijn programma’s die zeerverschillen van virussen, maar zijn even gevaarlijk.Het kan uw systeembestanden niet vernietigen, maar het kan het wel kopiëren en automatisch naar de spyware-ontwikkelaar sturen.Zie het als software voor bewakingsapparatuur die elke activiteit die u met uw computer doet, in de gaten houdt.De anti-spyware-/adwarefunctie die in Norton Internet Security 2005 is geïntegreerd, blokkeert alle bekende spyware-/adwareprogramma’s die momenteel bestaan.

• Automatische updates: aangezien er nieuwe virussen, spyware enandere schadelijke software die elke dag op internet wordt ontwikkeld en uitgebracht, is het belangrijk om uw virus- en spywaredefinitie up-to-date te houden om uw computer te beschermen tegen nieuwe bedreigingen.

Er zijn nog veel meer functieswaarvan u kunt profiteren als u Norton Internet Security 2005 heeft. Het bevat ook functies voor ouderlijk toezicht, antispam, pop-upblokkering en andere om uw computer beter te beschermen.

Je bent misschien geïnteresseerd in