1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Norton Internet Security: de vertrouwde naam in internetbeveiligingssoftware

Norton Internet Security: de vertrouwde naam in internetbeveiligingssoftware
0

Norton Internet Security: de vertrouwde naam in internetbeveiligingssoftware

Bent u op zoek naar de perfecte internetbeveiligingssoftware voor uw computer?Bent u op zoek naar internetbeveiligingssoftware met alles wat u nodig heeft om uw computer te beschermen tegen hackers, virussen en andere schadelijke programma’s die tegenwoordig op internet circuleren?

Zo ja, dan is deNorton Internet Security Software zou uw keuze moeten zijn.Deze specifieke software helpt u te voorkomen dat schadelijke programma’s en cybercriminelen ooit uw computer binnendringen. Als er schadelijke programma’s uw computer zijn binnengedrongen, zal de Norton Internet Security-software deze voor u opsporen en van uw computer verwijderen.

In de wereld van vandaag moet u rekening houden met het feit dat er bepaalde mensen of criminelen zijn die internet gebruiken om van andere mensen te stelen.Ze gebruiken internet om de persoonlijke en financiële informatie van andere mensen te bemachtigen en plegen identiteitsfraude door deze informatie te gebruiken.Iedereen die online gaat, is kwetsbaar voor aanvallen door deze mensen, hetzij door intimidatie, hetzij door de computers van andere mensen te hacken.

Norton kan voorkomen dat u dit overkomt.Met hun nieuwste internetbeveiligingssoftware kunt u voorkomen dat hacking en computervirussen ooit nog uw computer binnendringen.Norton Internet Security Software is geïntegreerd met veel beveiligingsprogramma’s die helpen voorkomen dat verschillende soorten schadelijke programma’s uw computer binnendringen.

De Norton Internet Security Software is geïntegreerd met alle verschillendesoorten programma’s om u en uw computer afdoende te beschermen tegen aanvallen door hackers of cybercriminelen door te voorkomen dat ze toegang krijgen tot uw computer via hacking of schadelijke software.

Norton Internet Security biedt een vande meest uitgebreide beveiligingssoftware waarvan u kunt profiteren.Dit zijn de verschillende soorten software die deel uitmaken van Norton Internet Security:

• Antivirus: dit specifieke programma scant uw computer op bestaande virussen die mogelijk uw computer zijn binnengedrongen.Norton Antivirus kan ook e-mailbijlagen, Instant Messenger-bijlagen en zelfs websites die mogelijk virussen bevatten, scannen.

• Firewall: dit specifieke programma in de Norton Internet Security-software helpt u te voorkomen dat hackers toegang krijgen totuw computer en voorkomt ook dat netwerkvirussen uw computer binnendringen.Dit wordt beschouwd als de eerste verdedigingslinie van uw computer tegen hackers en netwerkvirussen.

• Anti-spyware/adware: spyware en adware zijn zeer gevaarlijke programma’s die uw computer kunnen binnendringen zonder dat u hiervan op de hoogte bent.het.De programmering is totaal anders dan computervirussen en kan daarom niet worden getraceerd door beschikbare antivirussoftware.Norton Anti Spyware/Adware-programma’s kunnen spyware of adware op uw computer detecteren en deze automatisch verwijderen.

• Anti-spam: phishing-e-mails en spam-e-mails kunnenerg gevaarlijk en erg vervelend.Functies van Norton Anti Spam kunnen u beschermen tegen bekende phishing-e-mails en spam-e-mails.

• Ouderlijk toezicht: dit programma dat is geïntegreerd in Norton Internet Security Software, kan worden gebruikt om uwinternetactiviteit van het kind.Hierdoor worden alle websites geblokkeerd die pornografie en geweld kunnen bevatten.

Met al deze functies die Norton Internet Security-software biedt, kunt u er zeker van zijn dat surfen op internet voor iedereen veiliger isjouw familie.Het beschermt u en uw gezin tegen schadelijke software en hackers die toegang tot uw computer kunnen krijgen.Dus als u effectieve internetbeveiligingssoftware nodig heeft, zou Norton uw keuze moeten zijn.

Je bent misschien geïnteresseerd in