1. Homepage
 2. Onderwijs

Online onderwijsgraad – een bloeiende sector die u naar een betere toekomst brengt

Online onderwijsgraad – een bloeiende sector die u naar een betere toekomst brengt
0

Online opleiding – een bloeiende sector die je naar een betere toekomst brengt

Ben jij iemand die graag met kinderen werkt?Ben je dol op het geven van trainingen en lesgeven aan jongeren?Ben je een goede communicator, vooral met kinderen?Als je ja hebt geantwoord op de bovenstaande vragen, dan zal online onderwijs je helpen om de vaardigheden te verwerven en je kennis op het gebied van onderwijs te vergroten.Help je daarom je carrière vooruit te helpen in het onderwijs.

De snelgroeiende onderwijs- en gezondheidssector biedt veel banen waarbij je met kinderen en jongeren moet werken.Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor zal de onderwijs- en gezondheidssector tussen nu en 2014 met 30,6 procent groeien, sneller dan welke andere bedrijfstak dan ook.Als je de bemoedigende groei in het onderwijsgedeelte ziet, zal het behalen van een online onderwijsdiploma je naar een betere toekomst brengen.

Als je je carrière op onderwijsgerelateerde gebieden wilt beginnen of vooruit wilt gaan, moet je zoeken naareen gerelateerde online graden;er zijn veel prestigieuze online hogescholen en universiteiten die een diploma in onderwijs en onderwijs aanbieden.Enkele van de aanbevolen online universiteiten die verschillende opleidingen voor online onderwijs aanbieden, zijn:

 • Capella University

  Master of Science in Education richt zich op het gebied in het basisonderwijsklassikaal lesgeven, secundair klassikaal lesgeven, geavanceerde instructie in wiskunde, geavanceerde instructie in wetenschap, leiderschap van docenten en virtueel schoolonderwijs.

  Master of Science in Education met concentratie op leerplan en instructie is eengespecialiseerde masteropleidingen voor gediplomeerde K12-leraren die sleutelcompetenties willen verwerven door middel van theoretische studie en samenwerking met doorgewinterde beoefenaars.U leert tools en technieken om uw district te helpen bij het ontwerpen van instructiemodellen en beoordelingen die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties van studenten.

  Master of Science in Education met concentratie in Leadership in Educational Administration, bied deze aanK12-leraren die op zoek zijn naar een loopbaanontwikkeling in het onderwijs in de schooladministratie.

 • Walden University

  Online masteropleidingen aangebodenvan Walden University omvatten gebieden in onderwijsleiderschap, klas K-6 Elementair lezen en wiskunde, klas 6-8 en K-5 wiskunde die u de belangrijkste vaardigheden en kennis bieden voor succes in het onderwijs.

 • University of Phoenix

  De masteropleidingen van de University of Phoenix zijn voornamelijk gericht op onderwijsleiderschap enadministratie, onderwijstechnologie gespecialiseerd in computeronderwijs.

Als je geïnteresseerd bent in voor- en vroegschoolse educatie, moet je kijken naar online onderwijsprogramma’s van Lehigh Valley College, Sullivan University, Rasmussen College, Hesser College.Sinds de introductie van het concept “Onderwijs start vanaf 0 jaar”;de carrières in het onderwijs voor kinderen en het beheer van kinderopvang bevinden zich in een bloeiende trend.Studenten die afstuderen met een diploma kinderonderwijs gaan meestal direct na hun afstuderen aan de slag vanwege de grote vraag op dit gebied.

Als je gek bent op onderwijs, kansen op zinvol en goedbetaald werkin overvloed.Enkele andere carrièremogelijkheden zijn: kinderpsychiater, jeugd- en gezinsbegeleider, doula, kinderrevalidatiebegeleider en speltherapeut.

Kortom, uit de statistieken blijkt dat de sectie onderwijs in debooming trend en educatieve experts zijn altijd in trek.Online opleidingen bereiden je voor op de benodigde vaardigheden en zorgen ervoor dat je succesvol kunt zijn op deze veelgevraagde banenmarkt.

Je bent misschien geïnteresseerd in