1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Phoenix-scholen zien schoolkeuze als een noodzaak

Phoenix-scholen zien schoolkeuze als een noodzaak
0

Phoenix-scholen zien schoolkeuze als een noodzaak

Buurtscholen behoren snel tot het verleden.Met zaken als schoolranglijsten, schoolcijfers voor elke school en de No Child Left Behind-wet, is het gewoon de weg van de dodovogel om onze kinderen gewoon naar de lagere school verderop in de straat te sturen.

Tegenwoordig hebben de ouders van Phoenix Schools de mogelijkheid om hun kinderen naar bijna elke gewenste school te sturen binnen het district dat Phoenix Public Schools bedient.Hoewel sommigen er inderdaad voor kiezen om bij de onderwijsinstelling in de buurt te blijven, schrijven veel, zo niet de meeste, ouders hun kinderen in op speciale scholen die de interesses, sterke punten of gewoon de onderwijsstijl van hun kind weerspiegelen die ze voor hun leerling willen.

Phoenix-scholen bieden nu verschillende magneetscholen aan om aan de groeiende vraag naar schoolkeuze te voldoen.Deze Phoenix Schools, die ‘Signature Schools’ worden genoemd, bieden tal van mogelijkheden voor leerlingen die een magneetprogramma van Phoenix Schools volgen.

Het magneetprogramma van Phoenix Schools heeft een keerzijde.Door kinderen naar scholen te sturen die verder van huis verwijderd zijn, moeten gezinnen nu speelkameraadjes importeren of hun kinderen door de stad rijden om vrienden te bezoeken.Gezinnen in de Phoenix Schools moeten een balans vinden tussen hun verlangen naar de sterke punten van een magneet en de last van reistijd en meer verspreid zijn.

Als u geïnteresseerd bent in de magneetprogramma’s die worden aangeboden doorPhoenix Schools hier is een gedeeltelijke lijst:

Montessori: dit programma is bedoeld voor leerlingen van Phoenix Schools in PreK tot en met groep 8.Het volgt het internationale leerplan dat is ontwikkeld door Maria Montessori.

Performing Arts – Phoenix Schools-leerlingen in groep 7 en 8 krijgen de kans om gedurende het schooljaar deel te nemen aan podiumkunsten, met de nadruk opdrama, dans, koor en instrumentale muziek.Leerlingen van de kleuterschool tot en met groep 6 doen ook mee aan deze disciplines.

Wiskunde, natuurwetenschappen en technologie – Phoenix Schools leerlingen van groep 7 en 8 richten zich specifiek op wiskunde, natuurwetenschappen en technologie.De wetenschapscampus in Lowell biedt ook speciale voordelen voor leerlingen van de kleuterschool tot en met de 6e klas.

Traditioneel en balans in de basis: leerlingen van de kleuterschool tot en met de 8e klas Phoenix Schools besteden veel aandacht aan lezen, wiskunde en schrijven.

Wereldwijde gemeenschap of Donde Vivo – Donde Vivo-leerlingen in groep 7 en 8 verkennen hun wereldwijde gemeenschap via een interdisciplinair curriculum.Elk jaar krijgen de leerlingen de kans om hun wereldwijde gemeenschap te ervaren door naar het buitenland te reizen.

Tweede taalverwerving – Tweede taalverwerving is de focus van een programma op Herrera School voor leerlingen van de kleuterschool tot en met de zesdecijfer.Studenten worden ondergedompeld in zowel het Spaans als het Engels in alle vakgebieden.

Wetenschappelijk onderzoek – Phoenix Schools-leerlingen in groep 7 en 8 houden zich bezig met fysieke en levenswetenschappen tijdens hun reguliere wetenschapslessen, enzoals via een naschoolse club met mentoren van de Arizona State University.

Magneetscholen bieden mogelijkheden, maar ze zijn niet perfect.De meeste Phoenix-scholen huisvesten magneetprogramma’s in minder gewilde delen van de stad in een poging meer welvarende en goed opgeleide ouders aan te trekken.Maar u en uw kind vinden misschien dat dit de juiste plek voor u is.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter